Експрес тест PROFICHECK для виявлення антитіл до туберкульозу (цілісна кров/сироватка/плазма)

Код:  450670553

Експрес тест PROFICHECK для виявлення антитіл до туберкульозу (цілісна кров/сироватка/плазма)

Код:  450670553

Є в наявності

120

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Експрес тест PROFICHECKTM для виявлення антитіл до туберкульозу

Експрес-тест PROFICHECK™ на антитіла IgG/IgM до туберкульозу - це імунохроматографічний аналіз, призначений для швидкого одночасного якісного виявлення та диференціації антитіл IgM та антитіл IgG до мікобактерій туберкульозу (Mycobacterium tuberculosis, M. TB) в умовах in vitro у зразках цільної крові, сироватки або плазми людини, отриманих від пацієнтів з підозрою на наявність туберкульозної інфекції в умовах in vitro у зразках цільної крові, сироватки або плазми людини, отриманих від пацієнтів, з підозрою на наявність туберкульозної інфекції. Аналіз може бути використаний як допоміжний засіб для діагностики інфекції, спричиненої мікобактеріями туберкульозу.

Експрес-тест PROFICHECK™ дає змогу отримати точний і достовірний результат протягом 10-15 хв.

Туберкульоз

Туберкульоз (ТБ) поширюється переважно повітряно-крапельним шляхом, тобто через краплі, що утворюються під час кашлю, чхання та розмови. Найбільший ризик заразитися туберкульозом існує в приміщеннях із поганою вентиляцією. Туберкульоз є основною причиною захворюваності та смертності в усьому світі, що призводить до найбільшої кількості смертей, спричинених одним інфекційним агентом. Всесвітня організація охорони здоров'я повідомляє, що щорічно діагностується понад 8 мільйонів нових випадків активного туберкульозу. Майже 3 мільйони смертей також пов'язані з туберкульозом. Своєчасна діагностика має вирішальне значення для боротьби з туберкульозом, оскільки вона забезпечує ранній початок лікування та обмежує подальше поширення інфекції. Протягом багатьох років для виявлення туберкульозу використовували кілька діагностичних методів, включаючи шкірні проби, мазок мокротиння, посів мокротиння та рентгенографію грудної клітки. Але всі ці методи мають певні обмеження. Нещодавно з'явилися новіші тести, такі як ПЛР-ампліфікація ДНК або інтерферон-гамма-аналіз. Однак, час виконання цих тестів тривалий, вони потребують лабораторного обладнання та кваліфікованого персоналу, а деякі з них не є ані економічно ефективними, ані простими у використанні. Серологічні методи є привабливою альтернативою, оскільки серодіагностика туберкульозу проста, недорога, відносно неінвазивна і не залежить від виявлення мікобактерій.

Комплектація набору:

1. Касета в індивідуальній упаковці;
2. Флакон-крапельниця з розчинником зразка;
3. ланцет;
4. Пластикова піпетка;
5. Спиртова серветка;
6. Інструкція.

ПРОЦЕДУРА ТЕСТУВАННЯ

1. Протріть зону забору спиртовою серветкою

2. Затисніть кінчик пальця і проколіть шкіру за допомогою ланцета

3. Наберіть у піпетку кров

4. Додайте 1 краплю зразка цільної крові або сироватки/плазми (приблизно 10 мкл) у клітинку «S» тест-картки, використовуючи пластикову піпетку.

5. Додайте 2 краплі розчинника

6. Інтерпретуйте результат через 15 хвилин

а). Позитивний: червона смужка з'явиться як у контрольній (С), так і в тестовій (Т) зонах мембрани. Прозоріша тестова смужка свідчить про меншу концентрацію антитіл.
б). Негативний: червона смужка з'явиться тільки в контрольній (С) зоні мембрани. Відсутність смужки в тестовій (Т) зоні вказує на негативний результат.
в). Недійсний: незалежно від результату тестування в контрольній (С) зоні мембрани завжди повинна з'явиться червона смужка. Якщо контрольна смужка не з'явилася, тестування недійсне. Повторіть тест із використанням нової касети.

Характеристики

Тип
Країна-виробник
  • Сінгапур
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами