Експрес тест PROFICHECK на антиген Helicobacter Pilori (фекалії)

Код:  450670562

Експрес тест PROFICHECK на антиген Helicobacter Pilori (фекалії)

Код:  450670562

Є в наявності

70

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Швидкий тест на антиген Helicobacter Pylori (фекалії)

Швидкий тест PROFICHECK™ для виявлення антигену H. pylori - це швидкий імунохроматографічний аналіз для якісного виявлення антигену H. pylori у зразках фекалій людини.

Мікроорганізм Helicobacter pylori (хелікобактер пілорі) , що спрощено називають «хелікобактер», провокує розвиток багатьох захворювань гастродуоденальної зони: гастриту, дуоденіту, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки.

Helicobacter pylori (H. pylori) - це невелика, спіралеподібна бактерія, яка живе на поверхні слизової оболонки шлунку та дванадцятипалої кишки. Вона асоціюється з етіологією різних захворювань шлунково-кишкового тракту, включаючи виразкову хворобу дванадцятипалої кишки та шлунка, невиразкову диспепсію та гострий і хронічний гастрити. Для діагностики інфекції H. pylori у пацієнтів з симптомами шлунково-кишкового захворювання застосовуються інвазивні та неінвазивні методи. Залежні від зразків та дорогі інвазивні методи діагностики включають в себе біопсію фрагменту слизо¬вої оболонки шлунку або дванадцятипалої кишки, після чого проводять уреазний тест (презумптивно), посів та / або тест на гістологічне забарвлення. Дуже поширеним підходом до діагностики інфекції H. pylori є серологічне виявлення специфічних антитіл у пацієнтів з інфекцією. Основним обмеженням серологічного тесту є неможливість відрізнити поточну інфекцію від перенесеної в минулому. Антитіла можуть бути присутніми в сироватці крові пацієнта ще довго після ерадикації мікроорганізмів. Тестування HpSA (антигену H. pylori в калі) набуває все більшої популярності для діагностики інфекції H. pylori, а також для моніторингу ефективності лікування інфекції H. pylori. Дослідження показали, що понад 90% пацієнтів з виразкою дванадцятипалої кишки і 80% пацієнтів з виразкою шлунка інфіковані H. pylori.

Міжнародна асоціація з вивчення раку (IARC) встановила тісний зв'язок між Helycobacter pylori та розвитком раку. Позитивний результат свідчить про наявність інфекції Helicobacter pylori або період елімінації.

Швидкий тест PROFICHECK™ на антиген H. pylori використовує специфічні антитіла для якісного виявлення антигенів H. pylori у зразках фекалій людини. Тест можна проводити без застосування складного лабораторного обладнання, а результати доступні вже через 20 хвилин.

Переваги:

  • Допомагає діагностувати інфекцію H. pylori, перевірити ефективність лікування та підтвердити наявність ерадикації H. pylori у пацієнта
  • Дієта не впливає на результат
  • Мінімізований ризик інфікування
  • Точні та швидкі результати
  • Простий та безпечний забір зразків

Комплектація набору:

  • Тест-пристрій в індивідуальному фольговому пакеті з вологопоглиначем
  • Пробірки для збору зразків з екстракційним буфером
  • Інструкція з використання

Характеристики

Тип
Країна-виробник
  • Сінгапур
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами