Експрес тест PROFICHECK на антиген стрептокока А (мазок із горла)

Код:  450670616

Експрес тест PROFICHECK на антиген стрептокока А (мазок із горла)

Код:  450670616

Є в наявності

150

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Швидкий тест PROFICHECK на антиген стрептокока А

Швидкий тест PROFICHECKTM на антиген стрептокока А – це імуно­аналіз бо­кового потоку, призначений для швидкого та якісного вияв­ле­н­ня in vitro антигенів стрептокока А в зразках мазків з горла з метою діаг­но­стики стрептококової інфекції групи А.

Streptococcus pyogenes - це нерухомі грампозитивні коки, які містять ан­ти­гени Lancefield групи A, що можуть викликати серйозні інфекції, такі як фарингіт, респіраторну інфекцію, імпетиго, ендокардит, ме­нін­гіт, перинатальний сепсис та артрит. За відсутності лікування ці інфекції можуть призвести до серйозних ускладнень, включаючи ревматичну лихоманку та перитонзилярний абсцес. Традиційні про­це­дури ідентифікації інфекції, спричиненої стрептококами групи А, передбачають виділення та ідентифікацію життєздатних орга­ніз­мів за допомогою методів, які займають від 24 до 48 годин або довше. Швидкий тест на антиген стрептокока А - це експрес-тест для якісного виявлення наявності антигенів стрептокока А в зразках мазків з ротоглотки, який надає результати протягом 5 хвилин. У тес­ті використовуються антитіла, специфічні до цільноклітинного стрептококу Lancefield групи A, для селективного виявлення анти­генів стрептококу A у зразках мазків з горла.

Щоб отримати точний результат тесту, найважливішим першим кро­ком є правильний збір зразків. Тому уважно дотримуйтесь інструк­цій, наведених нижче, для збору мазка з горла, аби отримати якомога більше секрету.

Характеристики

Тип
Країна-виробник
  • Сінгапур
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами