Пластирі прозорі та водонепроникні для датчиків Freestyle Libre, 10 шт.

Код:  451727714

Пластирі прозорі та водонепроникні для датчиків Freestyle Libre, 10 шт.

Код:  451727714

Є в наявності

435

370

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пластир водонепроникний прозорий призначений для захисту датчика моніторингу глюкози в крові від зриву, відклеювання та пошкодження. Він виконаний з нетканого медичного матеріалу (плівки) та має гіпоалергенну клейову основу. Пластир повітропроникний, що дозволяє шкірі дихати, завдяки чому ризик виникнення попрілостей та подразнень зведений до нуля. Оскільки він зовсім не пропускає вологу, то є ідеальним рішенням для використання під час тренувань у басейні, а також при відвідуванні лазні, сауни та аквапарку.

Унікальність водонепроникного пластиру

Пластир надійно фіксує датчик на тілі, подовжуючи термін служби пристрою. Клейовий шар пластиру не містить латексу та інших шкідливих для шкіри добавок, тому абсолютно безпечний для дітей та людей, схильних до алергічних реакцій. Не викликає жодного дискомфорту: сверблячки, роздратувань і почервонінь. Пластир не сковує руху та не залишає слідів на шкірі після зняття. Займайтеся спортом, приймайте будь-які водні процедури або ніжтеся на сонечку. Пластир для фіксації датчика Freestyle Libre впорається зі своїм завданням, не турбуючи вашого спокою.

Прозора основа робить її абсолютно непомітною на шкірі, що особливо зручно для людей з діабетом, які не бажають привертати до себе увагу.

А наймолодшим «власникам» прозорого пластиру, напевно, сподобається те, що під ним датчик Libre можна прикрасити класною наклейкою з улюбленими мультгероями або просто гарним принтом.

За рахунок високих адгезивних властивостей унікального клейового шару термін служби плівкового пластиру становить 7-10 днів. Скажімо, по секрету, що можна не розлучатися з нашим пластиром і до двох тижнів.

Незважаючи на тривалий термін служби, зняти пластир легко та безболісно можна за допомогою спеціальних засобів-ремуверів. А завдяки тому, що середина пластиру не містить клейового шару і не приклеюється до датчика, заміна стає ще простіше і зручніше.

Як наклеїти пластир?

Зробити це дуже просто. Для початку потрібно знежирити ділянку шкіри поруч із датчиком, на який клеїтиметься тейп, спиртовою серветкою. Потім зверху на сенсор накласти пластир серединкою (без клею). Клейовий шар пластиру захищений від передчасного приклеювання спеціальною плівкою, розділеною на чотири сегменти. Це зроблено для додаткової зручності при наклеюванні, щоб пластир лягав на шкіру рівним шаром без складок та заломів.

По черзі забираючи сегменти захисної плівки, приклеїти пластир, акуратно розгладжуючи його при цьому. І, вуаля, датчик надійно захищений від будь-яких неприємностей.

  • Прозорий нетканий медичний матеріал
  • Клейова основа – гіпоалергенний поліакриловий клей (не викликає сверблячки, почервоніння та подразнень)
  • Діаметр пластиру – 7 см
  • Водонепроникний
  • Фіксація до 14 днів
  • Колір – прозорий

Характеристики

Основа
Вид
  • Пов'язка пластиру
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами