Найактуальніший фіточай у наш швидкісний вік, для блідолицих, млявих, втомлених, з низьким гемоглобіном та анемією.
Прийміть, як дар від природи, цей запашний збір.
Гармонія травневої кропиви, дотація сосни, яскраві нотки лісових плодів та червоні крапельки гранату та журавлини, за участю ісландського моху забезпечать кровонаповнення кожної клітини Вашого тіла, прискорять мікроциркуляцію, покращать склад крові та активізують синтез гемоглобіну, додадуть сил та енергії.
Склад: квіти гібіскусу (каркаде), трава кропиви, хвоя сосни, плоди горобини звичайної, аронії чорноплідної, граната, зеленого волоського горіха; ісландський мох, журавлинні плоди, шипшини.
Квіти Гібіскуса (каркаде) – містять ряд корисних елементів: магній, заспокійливий та нормалізуючий обмін речовин*; кальцій та фосфор, що сприяють зміцненню кісткової системи*; залізо, що підтримує кровотворення*; багатий антиоксидантами – антоціани*; містить вітаміни А, С, РР, В*.
Кропива покращує склад крові завдяки наявності в листі вітаміну К, який стимулює вироблення в печінці одного з найважливіших факторів згортання крові – протромбіну. Вітаміни та солі заліза, що містяться в кропиві, нормалізують ліпідний обмін та стимулюють утворення еритроцитів.
Хвої сосни екстракт - має сильні протизапальні та антимікробні властивості. Сприяє відхаркуванню завдяки збудженню секреторної активності епітелію дихальних шляхів, добре розріджує та виводить мокротиння. Ефективна при захворюваннях дихальних шляхів, інфекціях сечовивідних шляхів та статевої системи, запальних захворюваннях суглобів, шлунково-кишкового тракту. Підвищує еластичність судинної стінки, зменшує згортання крові, запобігає атеросклерозу судин. Як вітамінний препарат хвою застосовують для підвищення опірності організму в період епідемії грипу
Горобини звичайної ягід екстракт — використовується як полівітамінний засіб при астенії, недокрів'ї, гіповітамінозах, гіпертонії, атеросклерозі та тиреотоксикозі, має протизапальну дію.
Чорноплідної горобини (аронії) плоди містять вітаміни А, С, В1, В2, Е, Р, РР, нікотинову та аскорбінову кислоти, каротин, марганець, мідь, бір, йод, магній, молібден, залізо, антоціанати, піридоксин, рибофвін , пектинові речовини. Використовують горобину як полівітамінний засіб при астенії, недокрів'ї, гіповітамінозах, як заспокійливий засіб і для зміцнення стінки судин при гіпертонії, атеросклерозі, тиреотоксикозі та ендокринних порушеннях у жінок у клімактеричному синдромі; чудово впливає на всі етапи травлення.
Граната плодів екстракт — багатий вітамінами і мікроелементами, підвищує захисні властивості імунної системи, має протизапальні та в'яжучі властивості, сприяє формуванню еритроцитів, лейкоцитів, тромбоцитів, його використовують при анемії, застуді, при запальних захворюваннях нирок, виразковій хвороби, проносі, при перенасиченні організму радіонуклідами та нітратами.
Зелені волоські горіхи багаті на вітаміни (С, B1, B2, PP, каротиноїди), хінони (югландин, юглон); яблучну та лимонну органічні кислоти, дубильні речовини та мінерали (J, Zn, Co, K, Mn, Fe). Незрілий плід є рекордсменом за наявності вітаміну С, у вісім разів перевершує смородину і в 50 разів усі цитрусові. Як джерело цього життєво необхідного вітаміну, зелений волоський горіх бере активну участь в окислювально-відновних процесах, здатний підтримати синтез стероїдних гормонів, білка колагену, забезпечити еластичність капілярів та міцність судинної стінки, зміцнити ослаблений імунітет.
Біологічно активні речовини ісландського моху сприяють зміцненню кровоносних судин, а також мають кровоспинну дію, тому він ефективний в різних інфекційних та запальних захворюваннях.
Плоди журавлини - підвищений вміст природних антиоксидантів у журавлинах значно покращує адаптацію організму людини до складних умов життя. Це дозволяє запобігти розвитку багатьох хвороб та зміцнити імунітет.
Плоди Шипшини - очищає кровоносну систему; надає загальнозміцнюючу та тонізуючу дію; підвищує опірність організму при простудних захворюваннях; має в'яжучу дію; надає протизапальну та загоювальну властивості; підвищує імунітет; стимулює обмінні процеси; знижує артеріальний тиск; забезпечує запас вітамінів; знімає головний біль; покращує апетит; покращує обмін речовин; виводить шлаки та токсини; покращує роботу травного тракту; омолоджує організм.
Спосіб вживання: 1 фільтр-пакет фіточаю залити 200 мл окропу, настояти 10-15 хвилин.
Приймати 2 рази на день – вранці (натщесерце) та ввечері (на ніч), а також протягом дня.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів.