Перед Вами запашний цитрусовий чай із приємним пряним смаком.
Створюючи цей яскравий підбадьорливий збір, ми об'єднали два найулюбленіші у світі інгредієнти: яскравий свіжий смак лимона та пряний, що зігріває імбиру, додали тонізуючу нотку зеленого чаю та антистресову скриню.
Отримали в одній чашці:
- енергію
- тонус
- високий життєвий потенціал
- захист від стресів та застуд
Цей чай дарує тепло, навіть якщо за вікном холоднеча.
Склад: листя зеленого чаю, трава зніту, цедра лимона / апельсина / грейпфрута, корінь імбиру.
Властивості компонентів:
Листя зеленого чаю містять комплекс катехінів з природним вітаміном С. Листя зеленого чаю - потужний антиоксидант, що захищає мембрани і генетичний апарат клітин. Листя зеленого|чаю розкладають холестерин, вимивають солі, запобігають ожиріння печінки, підтримують еластичність судин, знижують вміст цукру в крові, стримують загальне старіння організму і підтримують загальний тонус. Допомагають підтримувати нормальну вагу, активізуючи спалювання калорій та метаболізм жирів. Підвищують витривалість, посилюючи метаболізм та використання жирних кислот як джерело енергії у скелетних м'язах під час фізичного навантаження. Поліпшують розумові та фізичні здібності людини.
Трава кипрею- за седативною дією кипрей подібний до валеріани, а коефіцієнт протизапальної активності стоїть на другому місці, поступаючись тільки медичному таніну. Крім високого вмісту таніну, в рослині є слиз, який також бере участь у протизапальній дії; саме поєднання таніну та слизу забезпечує такий потужний протизапальний ефект, який, у першу чергу, необхідний при виразкових хворобах шлунка, гастритах та колітах.
Цедра Лимону- містить вітаміни А, С, Е, РР, а також деякі вітаміни групи В. Крім того, вона багата цінними мінералами - міддю, магнієм, кальцієм, калієм, залізом, натрієм, селеном, цинком і фосфором. Має ефективну антибактеріальну дію - корисна при ангіні, грипі та застудних захворюваннях. Завдяки високому вмісту вітаміну С допомагає надійно зміцнювати імунну систему.
Цедра Апельсина-активують кишечник, перешкоджають гнильним процесам, поглинають і виводять з організму шкідливі речовини, знижують рівень шкідливого холестерину та покращують роботу серцевого м'яза.
Цедра Грейпфрута-багата клітковиною та глікозидами. Останні беруть участь у регуляції різних фізіологічних процесів у нашому організмі: покращують травлення, діяльність серцево-судинної системи, сприяють виробленню жовчі, полегшуючи роботу печінки.
Корінь Імбиру- позитивно впливає на травлення, стимулює виділення шлункового соку, сприяє кращому засвоєнню та розщепленню жирів. Імбир посилює термогенез — вироблення тепла, що сприяє схуднення, нейтралізує гази, що накопичилися в травній системі, допомагаючи досягти відчуття «плоського живота». Імбир знижує рівень холестерину в крові, покращує мозковий кровообіг, підвищує імунітет, зміцнює судини, використовується для профілактики атеросклерозу судин.
Спосіб вживання: 1 фільтр-пакет фіточаю залити 200 мл окропу, настояти 10-15 хвилин.
Приймати 2 рази на день – вранці (натщесерце) та ввечері (на ніч), а також протягом дня.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів.