Фіто чай для лазні "Карпатський". Трав'яний банний чай

1 відгук Код:  49090470

Фіто чай для лазні "Карпатський". Трав'яний банний чай

1 відгук Код:  49090470

Продавець:Банновь

4.6/5  ( 18 оцінок )

Є в наявності

75

20

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Відсутня Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Не секрет, що лазня сприяє підвищеному потовиділенню організму. Втрата організмом рідини в свою чергу викликає необхідність компенсувати зниклу вологу. Відчуття спраги є тим сигналом, який сповіщає нас про потреби у воді. Як же правильно втамувати спрагу в лазні? Існуючі стереотипи про те, що холодний напій справляється з цим завданням краще, ніж гарячий, були спростовані. В ходе экспериментальных исследований доказано, что горячий свежезаваренный чай для бани утоляет жажду и способствует понижению температуры тела, в то время как холодный напиток временно понижает температуру только в области рта и горла. Любители знают, что лучшим напитком для бани и во все времена являлся свежезаваренный горячий чай, предпочтительно зеленый или травяной. Во время пребывания в бани рекомендуют выпить 2-3 кружки свежего чая или травяного напитка. Важно знать, что много жидкости в бане нельзя употреблять, так как это вызывает дополнительную нагрузку на сердце и почки. Про помірне вгамуванні спраги у лазні і після неї обов'язково повинні пам'ятати літні люди. Для них також небажано вживання міцного чаю, кави, не кажучи вже про такі напої, як пиво та інша алкогольна продукція. Якщо спрага все ще буде вас мучити після лазні, то необхідно через 2 години випити ще склянку чаю з лимоном. Чай з трав діє значно ефективніше, ніж звичайний чай. Рослинний склад, вміло підібраний і грамотно приготований містить велику кількість активних компонентів, що підтримують хімічну рівновагу організму. Упаковка ― 120 р.

Характеристики

Термін придатності
  • 2 роки
Гарантія
  • Відсутня
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Ольга Немилостивая
    Відгук від покупця. Продавець: Банновь