Крем - гель Еліксир Мумійо шиладжит 75 мл

Крем - гель Еліксир Мумійо шиладжит 75 мл

47

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Про великих цілительських властивості муміє складають легенди, тому воно активно використовується не тільки в лікувальних цілях, але і в косметичних цілях. Зокрема, за допомогою муміє можна здолати такого "недуги" жіночої краси, як розтяжки.

Розтяжки (або стрії) - у наш час проблема багатьох жінок. Різке схуднення або, навпаки, набір ваги, наприклад, під час вагітності, гормональні збої здатні призвести до того, що на шкірі з'являються зрадницькі смужки, позбавитися від яких часом здається неможливо.

Шиладжит - чорний мінерал, яке утворюється в тріщинах скель високо в Гімалаях, також відомий під назвою муміє. Завдяки своїй унікальній здатності стимулювати регенерацію є прекрасним омолоджуючим засобом. Широко застосовується при загоєнні шрамів, ран, цілком виправдовуючи свою назву - в перекладі з грецького муміє означає "зберігає тіло".

Крем-гель "Муміє Шиладжит" сприяє зменшенню розміру існуючих розтяжок, знижує интенсиность їх кольору, зменшує рельєф і глибину розтяжок і перешкоджає появі нових. Також муміє допоможе Вам впорається і з іншими проблемами шкіри: рубці, акне, пігментні плями, пошкодження і запалення в шарах дерми. Також сприяє відновленню і омолодженню старіючої шкіри, допоможе збагатити її вітамінами і корисними мікроелементами, надаючи їй еластичність і пружність.

Разом з тим, муміє надає ранозагоювальну і регенеруючу дії. Регенеруючі властивості муміє посилені традиційними, перевіреними роками засобами, що стимулюють регенерацію - це вітаміни А і Е, алантоїн, масло обліпихи.

Спосіб застосування: нанести на проблемні зони шкіри достатню кількість крему, розподілити масажними рухами.

Протипоказання: не використовувати при індивідуальній непереносимості компонентів крем-гелю. Не допускати потрапляння крем-гелю на слизові оболонки і очі. Для зовнішнього застосування.

Склад: вода, муміє, вазелінове масло, гліцерин, цетеариловий спирт, трицеарет-4-фосфат, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, масло обліпихи, триетаноламін, вітаміни А, Е, алантоїн, карбомер, консервант.

75 мл

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами