Електронний крокомір OMRON HJA-306 (HJA-306-ЕGD)

1 відгук

Код:  6605805

Електронний крокомір OMRON HJA-306 (HJA-306-ЕGD)

1 відгук

Код:  6605805

Продавець:

4 855

Є в наявності

22

Гарантія. 24 місяці офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Корпорація OMRON (Японія) упродовж понад 80 років є світовим лідером у виробництві робототехніки, електроніки, засобів автоматизації, що використовуються в космічній промисловості, а також медичної техніки та товарів для здоров'я.

Крокоміри — маленькі прилади, які підкажуть вам, яку кількість кроків за день ви робите, яку відстань водночас проходите. Вчені довели, що для підтримання здорового способу життя людина має проходити 10 000 кроків на день. Розібратися, як користуватися крокоміром, дуже просто: головне — правильно виміряти довжину кроку та ввести свої дані один раз у прилад. Після цього крокомір кріпиться на поясі, вішається на шию або кладеться в сумку — і можна вирушати в дорогу, на роботу або прогулянку. Тепер ви будете точно знати, наскільки ви активні упродовж дня.

Як працює крокомір? Дуже просто: принцип роботи полягає у фіксуванні коливань тіла під час руху. Крокоміри OMRON обладнані датчиками, які можуть враховувати зміни у двох і трьох площинах, тобто усувати коливання, пов'язані, наприклад, із трясінням у транспорті. Завдяки цим датчикам крокоміри можна носити в кишені або сумці, не турбуючись про точність результату.

Сучасна розробка японських інженерів — унікальна 3D-сенсорна технологія в крокомірах і моніторах активності OMRON.

Вона допомагає підраховувати кроки у звичайному режимі, а також під час тренування чи активного фізичного навантаження максимально точно та надійно.

Спеціальний датчик враховує параметри розміщення приладу в трьох площинах, що забезпечує максимально правильну фіксацію кожного руху людини. 3D сенсор аналізує отримані дані про рух, аналізує його вид, показує — чи був зроблений крок, чи людина просто зробила рух без переміщення в просторі.

3D сенсор є інноваційною перевагою — хоч де буде розміщений прилад із цією функцією: на поясі або в жіночій сумочці, він точно зафіксує рух, оцінить його тип і покаже результат на дисплеї крокоміра.

Крокомір OMRON HJA-306-ЕGD обладнаний функцією підрахунку аеробних кроків. Аеробні кроки рахуються окремо під час безперервної ходьби зі швидкістю понад 60 кроків за хвилину упродовж 10 хв. Якщо після безперервної ходьби упродовж 10 хв зробити перерву на менш ніж одну хвилину, це буде вважатися частиною "безперервної ходьби".

Крокомір OMRON HJA-306-ЕGD може не тільки рахувати кроки!
Залежно від інтенсивності та різновиду навантаження, прилад рахує, скільки було зроблено кроків, яку подолано відстань, скільки часу на це було потрібно, скільки було витрачено калорій, і як підсумок видає інформацію, зібрану упродовж доби.

Характеристики

Габарити (ШхВхГ)
  • 3.4 х 7.6 х 1.2
Додаткові характеристики
  • Технологія: 3D-сенсор
    Зберігання інформації в пам'яті: 7 днів
    Тип кріплення: ремінець
    Підрахунок кількості зроблених кроків
    Підрахунок пройденої відстані
    Підрахунок кількості використаних кілокалорій
    Підрахунок аеробних кроків
    Режим тренування/активності
    Розрахунок спаленої жирової тканини
    Годинник
    Живлення: літієва батарея типу CR2032

    Габарити (ВхШхГ): 3.4 х 7.6 х 1.2 см
    Колір: Золотий
Гарантія
  • 24 місяці офіційної гарантії від виробника
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Николай Печников
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka