ТОП ПРОДАЖІВ

Слуховий апарат Хіпдма XM-909E, завушній підсилювач слуху (1001309-Beige-0)

80 відгуків

Код:  71734971

Слуховий апарат Хіпдма XM-909E, завушній підсилювач слуху (1001309-Beige-0)

80 відгуків

Код:  71734971

Продавець:Столица Покупок

4.9/5  ( 1221 оцінок )

519

399

Є в наявності

180

Гарантія. 6 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Люди, у яких є проблеми зі слухом, також хочуть жити повноцінним життям, насолоджуватися навколишніми звуками. На щастя, придумали слуховий апарат – виріб, який допоможе здійснити цю мрію кожного. Якщо ви введете в пошук фразу «слуховий апарат» українською мовою, ви побачите безліч варіантів даного приладу, як вітчизняного виробництва, так і імпортного. Ми ж пропонуємо вам звернути свою увагу на слуховий апарат Хіпдма XM-909E. Це гідний варіант, який допоможе вам відчувати себе комфортно в суспільстві, де б ви не знаходилися.

Як ви вже зрозуміли, купити слуховий апарат в Україні зовсім не проблема. Це можна зробити, навіть не виходячи з дому. Але перед таким важливим придбанням обов'язково варто вивчити всі плюси і мінуси обраної моделі, її особливості та нюанси експлуатації. Наприклад, пропонований слуховий апарат Хіпдма XM-909E вигідно виділяється серед своїх аналогів у даній ціновій категорії. Незважаючи на доступну ціну, він відрізняється відмінною функціональністю, якістю і довговічністю.

Цей слуховий апарат Київ, а точніше його жителі, вже випробували на собі. І власники xm 909e підкреслили, що виріб має компактний розмір, завдяки чому воно практично не помітно оточуючим. Конструкція апарату складається з мікрофона, динаміка та перетворювача-підсилювача. Слухові апарати ціна на які знаходиться в цьому ж діапазоні, не можуть похвалитися наявністю вбудованого регулятора гучності. А це дуже важлива функція, адже ви самостійно зможете коректувати той рівень звуку, який вам буде комфортний в тій чи іншій ситуації. Це насправді дуже важливо, адже людина хоче вести повноцінне життя, навіть якщо у нього проблеми зі слухом. Але йому доводиться їздити в громадському транспорті, заходити в приміщення, гуляти по вулиці, і у всіх цих ситуаціях комфортним буде різний рівень гучності.

Аксесуар має в комплекті три різних вушних вкладиша, серед яких ви гарантовано виберете максимально комфортний для вашого анатомічної будови вуха. Вкладиші виготовлені з якісного гнучкого матеріалу, який завдяки своїй пластичності не викличе роздратування і не натре. Купити слуховий апарат можна в нашому інтернет-магазині. Ми доставимо ваше замовлення в будь-який куточок країни найзручнішій для вас поштовою службою.

Характеристики слухового апарату Хіпдма XM-909E:

  • Вихід максимального насиченого звуку: 129±5dB;
  • Равноэффективно-вхідні шум: ≤ 28dB;
  • Неточність гармонійної хвилі: ≤ 10%;
  • Частотний діапазон: 300-3000Hz;
  • Розміри (Д/Ш/В): 92x72x32 мм.;
  • Вага: 62 р.

Комплектація товару:

  • Слуховий апарат Хіпдма XM-909E;
  • Інструкція про використання на 5 мовах, включаючи російську;
  • Три індивідуальних вушних вкладишів різного розміру;
  • Дві батарейки LR44, 1.5 вольт;
  • Замшевої футляр для зберігання.

УВАГА: При можливі труднощі з налаштуванням звуку

Слуховий апарат свистить (з'являється високочастотний свист), коли посилений звук потрапляє в мікрофон слухового апарату, тобто коли звуки починають насильно витіснятися назовні. Основним завданням є герметизація вушного каналу та запобігання виходу посиленого звуку назовні.

При включенні слухового апарату (ще до встановлення його у вухо) виникає свист, який свідчить про працездатність апарату. Після того, як Ви наділи апарат на вухо, свист виникає тільки у випадках, коли вушний вкладиш неправильно підібраний або нещільно вставлений у вушний канал.

Характеристики

Вид навушника
Гарантія
  • 6 місяців
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 80

  • Людмила Сушко
    Відгук від покупця. Продавець: Столица Покупок

    Звук підсилює, але в мами болить вухо після нього, навіть з самою маленькою насадкою. Великуватий діаметр саме твердої пластикової основи, яку б насадку не надівай. Мама не хоче носити із-зі цього. Тобто для великих вух

    Переваги:
    Ціна, оформлення
    Недоліки:
    Великий діаметр, болить вухо. Для великих вух
  • Вера Говорова
    Відгук від покупця. Продавець: Столица Покупок

    Отличный слуховой. Не смотря на очень низкую цену, именно такой идеально подошёл моей бабушке. Хватает где-то на полгода активного использования, потом начинает отходить провод. Поэтому заказываю уже в третий раз. Но повторюсь, за такую цену это Отличный вариант. Что немаловажно не пищит и не фонит в ухе, как его более дорогие товарищи.

  • Алина Соколовская
    Відгук від покупця. Продавець: Столица Покупок

    Замовила даний апарат бабусі до невеликого населеного пункту. Прийшов неробочий абсолютно. Зателефонувала продавцю. Дівчина мені повідомила, що то мабуть несправні батарейки, потрібно купити нові і перевірити. Тобто для них це нормально, що вони можуть надіслати комплект з неробочими батарейками, які, до речі, входять у вартість приладу. І, оскільки вона запропонувала такий варіант, значить, що перед відправкою вони не перевіряють робочий стан апарату. Після цього вона запропонувала мені за свої гроші переслати апарат на діагностику Новою поштою. І начебто, якщо заводський брак буде доведено (а хто знає чи це брак чи просто прилад десь у них лежав невідомо де і скільки, вийшов з ладу, вони його не перевірили і відправили), то витрати на відправку буде мені повернуто. Проте після таких розмов про можливо відправлені неробочі батарейки і загальну ситутацію, не впевнена, що зможу довіряти їх діагностиці і оцінці. А оскільки для відправлення тільки Новою Почтою і ні в якому разі УкрПочтою (по їх проханню), потрібно винаймати транспорт, платити гроші (які ніхто не компенсує), витрачати час та їхати до іншого населеного пункту, то бажання з ними зв'язуватися взагалі не має.
    Нікому не рекомендую!!!!!!!!!! Витрачені даремно час, нерви та гроші. До речі, вже пізніше знаходила на просторах Інтернету цей прилад за нижчими цінами.

    Переваги:
    Не має жодного
    Недоліки:
    Все
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →