Гребінець від педикульозу Maniquick MQ 001 (913)

Гребінець від педикульозу Maniquick MQ 001 (913)

Продавець:SV-Perfect

4.7/5  ( 15 оцінок )

446

Немає в наявності

3

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гребінець від педикульозу для позбавлення від вошей
MANIQUICK MQ 001

Гребінець від педикульозу FreeHair надзвичайно проста в застосуванні. Працює від батареї АА потужністю 1.5 Вт і виробляє легкий електричний розряд, який передається на металеві зубці гребінця. Розряд абсолютно нешкідливий для користувача. Досить провести гребінцем по волоссю - і воші гинуть миттєво або отримують такі ушкодження, від яких вони незабаром вмирають.

Гребінець для позбавлення від вошей FreeHair призначена для дорослих і дітей, вона являє собою простий, чистий і ефективний спосіб остаточного знищення вошей.

ЯК КОРИСТУВАТИСЯ гребінцем FreeHair від педикульозу

Гребінцем FreeHair слід завжди користуватися на сухому волоссі. Спочатку волосся розчісують звичайної гребінцем, повністю розплутуючи всі вузлики.

Увімкніть FreeHair, встановивши на вимикач ON: коли FreeHair включається,чути різке шипіння, це ознака включення гребінця.

Тримайте гребінець FreeHair під нахилом у 45 º щодо шкіри голови і переміщайте її повільно вздовж голови, розчісуючи все волосся. При цій операції шипіння переривається на мить кожен раз, коли гребінець виявляє воша і знищує її.

Пам'ятайте, що FreeHair знищує тільки дорослих вошей і не діє на гниди (яйця вошей), тому обробку слід повторювати щодня протягом 2 тижнів для гарантії повного знищення паразитів.

Для попередження повторного зараження рекомендується продовжувати користуватися гребінцем FreeHair один-два рази на тиждень протягом деякого часу, що дозволяє вчасно виявляти окремих паразитів.

Вироблено Maniquick (Швейцарія).


Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами