Коректор постави Офіс Комфорт підставка для спини, поперекового відділу (1000703-Black-0)

9 відгуків

Код:  78289106

Коректор постави Офіс Комфорт підставка для спини, поперекового відділу (1000703-Black-0)

9 відгуків

Код:  78289106

Продавець:Столица Покупок

4.9/5  ( 1035 оцінок )

221

170

Є в наявності

103

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Найпоширенішою причиною виникнення болю у спині є сидячий спосіб життя, точніше – неправильна поза під час роботи чи навчання. До речі, у зоні ризику знаходяться абсолютно всі, починаючи від дітей та закінчуючи людьми у віці. Біль спочатку може маскуватися під втому, тобто. спочатку це може бути дискомфорт у спині, який плавно перейде в ниючий біль, а потім і в гострий. Ви запитаєте, як же можна убезпечити себе, застерегти виникнення цих відчуттів?


Рекомендуємо вам «Офіс комфорт» коректор постави. Цей аксесуар справді творить дива. Розробили його фахівці, щоб зробити наше життя щасливим, і ми відчували себе здоровими, навіть якщо проводимо практично цілий день, сидячи за комп'ютером. Це своєрідна підставка для спини, яка легко встановлюється на будь-якому стільці – як в офісі, так і вдома. Кріпиться вона за допомогою спеціальних ременів. Ця спинка масажна, вона повторює згини вашого тіла, тобто. підлаштовується під вас, щоб хребет міг максимально розслабитись. Але не варто думати, що в розслабленому вигляді ви зможете зігнутися і сидіти в сутулому положенні. Це зовсім не так! Коректор постави Офіс-комфорт не тільки фіксує вашу поставу, але й підказує, як її підкоригувати завдяки наявності опуклостей у потрібних місцях.


Якщо ви давно замислювалися придбати коректор поперекового відділу, цей варіант стане справжньою знахідкою для вас. При регулярному використанні «Офіс комфорт» назавжди позбавить вас болю. Але це не всі його плюси. Виріб допоможе виробити звичку правильно тримати спину, тобто. гарна постава вам забезпечена. Підтримка здоров'я хребта – ось основне завдання даного коректора для спини. Ні вік, ні комплекція фігури не є протипоказання до використання офісу комфорту. Виріб чудово підходить дітям, допомагаючи запобігти появі сколіозу, а також дорослим, покращуючи ефективність боротьби з остеохондрозом тощо.


Про наявність проблем зі спиною можуть свідчити не лише болі у попереку чи хребті. Постійні втома, біль голови, млявість – все це може бути першими сигналами до дії. Подбайте про своє самопочуття до появи цих симптомів, купуйте коректор для спини «Офіс комфорт» у нашому інтернет-магазині зараз!

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 9

  • Богдан Приходько
    Відгук від покупця. Продавець: Столица Покупок

    Сильно прогинається під вагою. Для негабаратних людей - саме те!

    Переваги:
    Ціна
    Недоліки:
    Якість, якби був більш жорсткішим
  • Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Столица Покупок

    Класна штука. За кермом дуже зручно.
    Замовила повторно для колег.

    Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Хотілося б, щоб більш жорсткіша була.
  • Анастасия Кузнецова
    Відгук від покупця. Продавець: Столица Покупок

    удобный, в конце дня спина меньше болит)

    Переваги:
    удобный, легкий, незметный
    Недоліки:
    с креслом на мягкой спинке - малоэфективен
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →