Портативний фетальний доплер для вагітних Miniland Sweetbeat

Портативний фетальний доплер для вагітних Miniland Sweetbeat

Продавець:Katy Secrets

4.7/5  ( 123 оцінок )

4 439

Немає в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Інноваційний пристрій Sweetbeat - це ультразвуковий портативний фетальний доплер, який дозволяє слухати в реальному часі і записувати на мобільний телефон серцебиття малюка з 16 тижня вагітності. Доплер підключається через Bluetooth до мобільному додатком eMyBaby, завдяки чому звук можна почути прямо з мобільного пристрою.

Додаток eMyBaby дозволяє записувати звукові файли для спільного користування з сім'єю і друзями. Таким чином, майбутні батьки можуть слухати перші рухи дитини на своєму мобільному телефоні або планшеті, і ділитися ними в соціальних мережах. На додаток до прослуховування биття серця, компанія Miniland Baby розробила модуль, присвячений вагітності, у власному додатку eMyBaby. У ньому є такі розділи, як: розділ «Мама», в якому майбутня мама має можливість фіксувати всі медичні показники під час вагітності; розділ з усією інформацією, що відноситься до розвитку дитини; розділ для додавання найбільш важливих медичних призначень; лічильник сутичок, коли настає момент їхати в пологовий будинок, щоденник малюка, щоб описувати кожен день вагітності.

Круглий і компактний дизайн SweetBeat і його невеликий розмір робить його дуже зручним і простим у використанні для мам. Він також має перезаряжаемую за допомогою кабелю microUSB батарею. Крім того, з SweetBeat не обов'язково використовувати навушники, оскільки звук може бути почутий безпосередньо на вашому мобільному пристрої. В комплект з доплером входить ультразвукової гель 250 мл, що дозволяє батькам слухати свого малюка з найвищою якістю звуку.

C інструкцією можна ознайомитися тут

Ультразвуковий портативний фетальний доплер SweetBeat не є медичним приладом і не замінює медичні показання. Висновок ГСЭЭ №602-123-20-3/29999 від 06.07.2018 р. Не подлженит поверненню як предмет особистої гігієни згідно закону "Про захист прав споживачів" та Постанови КМУ від 19 березня 1994 року № 172.


Характеристики

Особливості
  • Автовыключение | Совместимость с eMyBaby | График сердечного ритма (диапазон измерений от 50 до 210 ударов в минуту) | Запись шевелений плода | Воспроизведение записанных звуков | Индикатор состояния разряженной батареи
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами