Відбілюючий крем Isme Rasyan для зони бікіні 5мл

1 відгук

Код:  90006716

Відбілюючий крем Isme Rasyan для зони бікіні 5мл

1 відгук

Код:  90006716

Продавець:Asia Express

5/5  ( 18 оцінок )

199

Є в наявності

245

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Койевая кислота виходить з грибів виду Penicillum, Aspergillus і Aerobacter. Це м'який інгібітор формування меланіну, вона інгібує тирозиназу, дієво відбілити шкіру, надаючи вплив на патогенетичні механізми формування темних цяток. (Kojic acid) не токсична і не зашкодить епідерміс, як, наприклад, гідрохінон, вона діє тільки на меланоцити, має бактерицидну, протизапальну, фунгіцидну та інсектицидну ефектом, освітлить плями навіть 10-ти річної давності, попередить прояви нових, зволожить шкіру, знизить вироблення меланіну, відлущує мертві клітини шкіри. Койевая кислота припинить реновацію і формування нових плям, блокуючи утворення меланиновых пігментів в епідермісі. Ще Койевая кислота ефективно усуне пігментацію у хворих меланодермией у вагітних, з'єднує іони двох валентного заліза, який необхідний для синтезу меланіну, надасть антиоксидантний ефект, забезпечить стійкі дію на відбілювання шкіри в 60% випадків, запобіжить від небезпечних сонячних опіків, викликані скупченням меланіну.

Арбутин — це основний діючий елемент витяжки з мучниці. Він є в ряді деяких рослин, але, як правило, як джерело застосовується мучниця - глікозильований гідрохінон натурального походження. Його відбілюючий властивість полягає в противодействовании ферментативного оксидування тирозину до дофы. Не має токсичності, Бета-арбутин дієво придушить синтез меланіну, знизить інтенсивність ферменту тирозинази. В кінцевому результаті його дій Бета-арбутину заблокує відтворення меланіну і шкіра буде світлішати. Відмінно впорається з гіперпігментацією, що з'явилася внаслідок хвороби або шкірних захворювань, після прийому деяких медикаментів, запальних процесів і травм.

Бета-арбутин відмінно запобіжить утворенню нових старих і появі пігментних плям, врегулює і стабілізує меланогенез — синтезування меланіну. Виходячи з досліджень, під впливом ізомерів Бета-арбутину складу меланіну в клітці зменшиться вдвічі порівняно з клітинами, не подвергаюшихся його впливу. Також було доведено, що він може зовсім заблокувати меланогенез. І при всьому цьому не будуть руйнуватися самі клітини — меланоцити. Було доведено, що він, на відміну від інших світлих сполук, впливає на весь процес утворення пігментних плям, не пригнічуючи життєдіяльність меланоцитів, а так само інших клітин. Це природний продукт, істотно знизить активність тирозинази і тим самим гнітючий синтезування меланіну.

У комплексі Арбутин з Койевой кислотою допоможуть усунути старі клітини і стимулюватимуть поява нових, а так само проявлять осветленную і очишенную шкіру в інтимних місцях. Витяжка з Алое-віра запобіжить свербіж і запалення. Крім усього, вітаміни А і Е зроблять шкіру м'якою і ніжно відбілять її. А свіжий і приємний запах крему дадуть вам відчуття власної впевненості на протязі всього дня.

Застосування:

На очищену і зволожену шкіру наносити вранці та ввечері крем від ISME освітлюючий для інтимної зони.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Asia Express

    Дякую, все добре