Шипшина символізує здоров'я й має широкий спектр застосування в народній медицині. Активні речовини, що входять до складу цього фіточаю, містять половину таблиці Менделєєва. Але основна цінність шипшини — вітамін С, вміст якого в шипшині у 50 разів вищий, аніж у лимонах і апельсинах, в 100 разів вищий, ніж у яблуках, вдесятеро більший, ніж у полуниці. Вельми позитивний чинник полягає в тому, що вітамін C у шипшині є у стійкій формі, позаяк у ньому немає окисних ферментів. Отже, під час перероблення плодів їх корисні властивості не зникають.
100% натуральний продукт. Без ГМО. Не містить ароматизаторів.
Властивості: - Додаткове джерело вітаміну С
- Сприяє підвищенню імунітету
- Сприяє покращенню функцій жовчного міхура та печінки
- Сприяє збільшенню витривалості
- Покращує обмін речовин
- Виводить шлаки
- Нормалізує кровообіг
- Покращує пам'ять
- Стимулює функцію статевих залоз
- Корисний для нормальної діяльності нирок, шлунка та шлунково-кишкового тракту
- Потужний антиоксидант
- Має чудовий смак
Відгуки покупців 4