Засіб рослинного походження покращує процес травлення, стимулює роботу печінки та кишківника, знімає запалення та знешкоджує хвороботворні мікроорганізми.
Препарат призначений для дорослих. Лікарська рослина ефективно знімає симптоми захворювань, чинить антисептичну дію.
Якщо ви страждаєте від запалення печінки чи органів ШКТ, виснаження чи розладів травлення, спробуйте кореневища калгану.
Дієтична добавка також рекомендована при внутрішніх кровотечах, оскільки чинить виражену кровоспинну дію. Вона стимулює роботу травної системи та покращує імунітет.
Кореневища калгану рекомендується приймати при морській хворобі, щоб позбутися нудоти та інших неприємних симптомів.
Для приготування настою слід 1 столову ложку сухих кореневищ залити 200 мл окропу та настоювати під закритою кришкою на водяній бані протягом 15 хвилин Пити відвар у теплому вигляді по третині склянки за 30 хвилин до їжі 3-4 рази на день.
Оскільки в кореневищах калгану міститься велика кількість біологічно активних речовин, їх використовують для лікування різних захворювань: якщо додавати кореневища до чаю, вони зміцнять імунітет та попередять застуду; спиртова настойка допомагає відновити чоловіче здоров’я; мазь, приготовлена з додаванням перемелених кореневищ, прискорює заживлення тріщин та ран; компреси з настою допомагають позбутися болю та набряків при забоях. Також відвар можна використовувати для полоскання при ангіні та захворюваннях ротової порожнини.
Склад: кореневища калгану подрібнені – 100%.
Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована з метою загальнотонізуючої, в’яжучої, антисептичної, кровоспинної, протизапальної дії при виснаженні, відсутності апетиту, розладах травлення, запаленнях шлунково-кишкового тракту та печінки, при внутрішніх кровотечах, при морській хворобі.
Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Рекомендовано вживати: 1 столову ложку кореневищ помістити в емальований посуд, залити 200 мл гарячої кип’яченої води, закрити кришкою і настоювати на киплячій водяній бані 15 хвилин. Охолодити при кімнатній температурі протягом 45 хвилин, процідити, залишок віджати до процідженого настою. Об’єм настою довести кип’яченою водою до 200 мл. Перед вживанням настій рекомендується збовтати. Дорослі приймають у теплому вигляді по 1/3 склянки 3-4 рази на день за 30 хвилин до їди.
Тривалість курсу вживання визначається індивідуально.
Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.
Протипоказання: не рекомендується вагітним та жінкам, які годують груддю, при особистій підвищеній чутливості до складових компонентів, дітям віком до 18 років, при схильності до закрепів, при станах, що супроводжуються тривалим та значним підвищенням температури тіла, при підвищеній згущуваності крові, схильності до тромбоутворення, гіпоглікемії, гіпотонії, гіпертензії.
Умови зберігання та строк придатності: зберігати в упаковці виробника за температури від 2°C до 25°C та відносній вологості повітря не вище за 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Термін придатності – 24 місяці з дати виготовлення.
Не є лікарським засобом