Склад: кропу пахучого плоди – 100%.
Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування з метою профілактики та пом’якшення захворювань шлунково-кишкового тракту; чинить спазмолітичну, відхаркувальну, вітрогінну, гіпотензивну, жовчогінну, послаблюючу, сечогінну та заспокійливу дію; сприяє підвищенню секреції шлункового соку і лактації у період годування груддю.
Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Рекомендовано вживати: 1 столову ложку плодів помістити в емальований посуд, залити 200 мл гарячої кип’яченої води, закрити кришкою і настоювати на киплячій водяній бані 15 хвилин. Охолодити при кімнатній температурі протягом 45 хвилин, процідити, залишок віджати до процідженого настою. Об’єм настою довести кип’яченою водою до 200 мл. Приймати у теплому вигляді за 15-20 хвилин до їди: дорослим та дітям віком від 14 років при метеоризмі 2-3 на добу по 1⁄5 склянки; при захворюваннях верхніх дихальних шляхів 4-5 разів на добу – по ½ - 1 столовій ложці. Дітям віком 7-14 років – по 1 десертній ложці, віком 3-7 років – по 1 чайній ложці, дітям віком від 6 місяців до 3 років – по ½ чайної ложки 4 рази на добу за 15-20 хвилин до їди. Перед застосуванням настій збовтати. Тривалість курсу вживання визначається індивідуально.