Склад: плоди шипшини – 100%.
Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для загального зміцнення організму при гострих та хронічних інфекціях, позитивно впливає на вуглеводний обмін, посилює синтез гормонів і регенерацію тканин, має протизапальну, антисклеротичну, протицинготну дії.
Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Рекомендовано вживати: 1 столову ложку плодів помістити в емальований посуд, залити 200 мл гарячої кип’яченої води, закрити кришкою і настоювати на киплячій водяній бані 15 хвилин. Охолодити при кімнатній температурі протягом 45-60 хвилин, процідити, залишок віджати до процідженого відвару. Об’єм відвару довести кип’яченою водою до 200 мл. Перед застосуванням відвар збовтати. Застосовувати у теплому вигляді 2 рази на добу після їди: дорослим та дітям віком від 14 років – по ½ склянки, дітям віком 10-14 років – по 1⁄3 склянки, віком 7-10 років – по 2 столові ложки, віком 3-7 років – по 1 столовій ложці, віком 1-3 роки – по 1 десертній ложці.
Тривалість курсу вживання визначається індивідуально. Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.