Біомеханічний тейп Dynamic Tape ECO 5 см х 5 м чорний з сірим тату

Оставить отзыв

Код:  208494337

Біомеханічний тейп Dynamic Tape ECO 5 см х 5 м чорний з сірим тату

Оставить отзыв

Код:  208494337

663

Есть в наличии

12

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

DYNAMIC TAPE® – новий інструмент в арсеналі фізіотерапевта, лікаря, масажиста, фахівців реабілітаційної сфери. Це не білий спортивний тейп, і не еластичний кінезіотейп – це третя категорія спортивного і терапевтичного тейпу, що пропонує принципово інший підхід разом з новим унікальним інструментом. Т

Тейп біомеханічний Dynamic Tape Eco - це екстрасильний тейп, вироблений за запатентованою технологією, що дає більший опір при меншому розтягуванні. Тейп ідеальний в ситуаціях, де натяг на тейп необхідно створити в короткому/вузькому руховому діапазоні, але при цьому потрібен гарний опір. Цей тейп більше підійде для таких зв'язок (наприклад, пальців, гомілкостопа, нерухомих зв'язок (синдесмоза) і таких рухів суглобів, де необхідно додавати еластичної компресії і опору з метою підвищення стабілізації і концентрації сил через механізм замикання сили (force closure mechanism) при збереженні повного діапазону руху.

Біомеханічний тейп Dynamic Tape Eco виготовлений з еластичного нейлону і лайкри, гіпоалергенний, дихаючий і водостійкий. Розтягується у всіх напрямках (4-ох стороннє розтягнення), понад 200% від початкової довжини і не має жорстких точок обмеження як звичайні кінезіотейпи. Даний тейп є винятковим за своїми в'язкопружними властивостями, що дозволяє йому працювати як амортизуючий трос, діючи спільно з природними важелями організму, з метою забезпечення сили гальмування і погашення частини зусиль і навантаження на травмовані тканини, не обмежуючи при цьому амплітуду рухів спортсмена. Накопичена енергія потім знову використовується для посилення руху.
У назві цього тейпа приставка "ЕКО" тому, що при виробництві кожного тейпа використовується 15 перероблених пластикових пляшок.

Характеристики

Цвет
  • Black-Grey
Страна регистрации бренда
  • Австралия
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами