Бактерицидний УФ-рециркулятор повітря До-20-120-38 "Промисловець"

Бактерицидний УФ-рециркулятор повітря До-20-120-38 "Промисловець"

Продавець:Промисловець

7 900

Немає в наявності

1

Гарантія. 24 місяці Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Рециркулятор бактерицидний для знезараження повітря в приміщеннях ультрафіолетовим випромінюванням: офіси, лікарні, дитячі садки, навчальні і державні установи, квартири.

Самий потужний, продуктивний і компактний на ринку України!

Лампи: ОСРАМ безозоновые, основна лінія УФ-спектру - 254 нанометра (загальний спектр: 200-280 нанометрів). Потужність ламп 120 Вт, потужність УФ-випромінювання - 38 Вт. Термін служби ламп - 9000 годин.

Пускорегулююча апаратура Філіпс.

Продуктивність до 120 кубометрів повітря в годину.

Додаткове обладнання приладу (включено в стандартну комплектацію):
- Вай-Фай модуль для віддаленого управління
- Таймер
- Лічильник мотогодин
- Фільтр

Розміри: 100х100х1000 мм.

---

Ультрафіолетові (або бактерицидні) рециркулятори повітря спочатку створювалися для використання в медичних установах, щоб виключити перенесення патогенних мікроорганізмів і вірусів під час проведення хірургічних втручань. Отримавши широку популярність завдяки чудовим властивостям ультрафіолетового випромінювання "обеззброювати" віруси, рециркуряторы почали застосовуватися і під час складних епідеміологічних ситуацій, як, наприклад, пандемія коронавіруса.

Принцип дії був запозичений у Сонця, промені якого всі світлий час дня знезаражують поверхню Землі ультрафіолетовим випромінюванням - короткими хвилями 200-280 нанометрів. Всередині рециркулятора встановлені потужні лампи так званого "жорсткого" спектру, які дають набагато більшу енергію на поверхню, ніж звичайний сонячне світло. Віруси, перебуваючи навіть на короткий час під впливом УФ-випромінювання втрачають можливість розмножуватися і деактивуються. Таким чином повітря, проходячи через рециркулятор, практично повністю очищається від усієї патогенної "біології" і вірусів, що знаходяться в повітрі.

Застосування рециркуляторов сьогодні особливо ефективно і з економічної точки зору в приміщеннях, де є великі скупчення людей: офіси, кабінети, переговорні кімнати, простору загального користування, в тому числі санвузли. Бактерицидна обробка повітря надзвичайно потрібна в лікарнях і клініках, де ймовірність зараження завжди особливо велика, навіть не дивлячись на постійно вживаються заходи щодо дезінфекції поверхонь приміщень, а повітря вимагає до себе особливого ставлення.

Характеристики

Додатково
  • Дисплей
Особливості
  • Профессиональный
Додаткові характеристики
  • Отсрочка старта,Недельный программатор,Таймер,Автоотключение
Гарантія
  • 24 місяці
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами