Стіл операційний з механічним підйомом ОМЕГА

Стіл операційний з механічним підйомом ОМЕГА

Продавець:home medical

4.4/5  ( 15 оцінок )

45 890

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Призначений для приміщення та фіксації на ньому хворого в положенні, що створює найбільш зручний доступ до різних ділянок тіла та органів при проведенні хірургічних та гінекологічних операцій чи обстежень.

Стіл забезпечений механізмами, що дозволяють взаємно переміщати деталі та закріплювати їх у необхідному положенні. Конструкція столу дозволяє виробляти нахил усієї панелі, як у головну, так і в ножну сторони, а також у бічні сторони або зміну взаємного положення окремих секцій панелі.

Конструктивно стіл складається з укріплених на чавунній литій станині центральної панелі, відкидної спинки, відкидного крила, вузлів підйому та опускання столу, вузлів поперечного та поздовжнього нахилу столу, а також знімної арматури (підголовник, рама фіранки, ноготримачі, бокотримачі). Зміна довжини столу відповідно до зростання хворого проводиться висуванням ножної панелі із закріпленою рукояткою. Масивна основа кріпиться до підлоги операційної та забезпечує стійкість столу при різних похилих положеннях панелі.

Панель столу може повертатися навколо основи на 360 º навколо вертикальної осі з фіксацією в будь-якому положенні. Стіл забезпечений знімним підголовником, який здатний переміщатися по спрямовувальному стрижню з фіксацією гвинтом у необхідному положенні. По бічних поверхнях панелі столу проходять спеціальні шини, якими переміщають плечетримачі, бокоутримувачі і раму фіранки, встановлюючи їх у необхідному положенні.

При використанні столу як гінекологічного крісла ножну панель опускають, або знімають, нахиляють в головний бік середню панель столу, і закріплюють в необхідному положенні відкидну спинку столу, а також встановлюють ногоутримувачі на висоті, висуваючи їх з втулок, і закріплюючи.

Технічні характеристики:

Габаритні розміри столу (довжина x ширина), мм 1700 x 500

Висота (min x max), мм 800 х 1000

Кут нахилу ножної секції 90º

Обертання столу навколо осі 360º

Нахили панелі столу:

головний бік 45º

у ніжну 45º

у бічні сторони 45º

Характеристики

Довжина, мм
  • 1700
Ширина, мм
  • 500
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами