Вопросы покупателей о Експрес-тест ECOTEST COV-W23M для виявлення COVID-19 (ковід-19), антитіла IgG/IgM №1 (ковид-19)

7 отзывов

Код:  285629643

Интересует дополнительная информация?
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIANARA

    ми купили два тести. але в одному з них виявився порожнім флакончик з рідиною для тесту. а сам тест був вже зафарбований в червону лінію. хоча упаковка не була ушкодженою.
    яка процедура заміни або відшкодування бракованого товару.
    зазначу, що другий тест був в порядку.

    • Андрій

      вирішили питання за пару годин. приємне таке розуміння і ставлення до клієнта. найкращі побажання чудовому продавцю. рекомендую.

  • Всеволод Кириченко
    Продавец: DIANARA

    У вас надто мало інфи що до цієї штуки.
    Що значить виробник КНР? Конкретизуйте. Щоб можна було нагуглити.
    Якими органами вона затверджена та допустима для реалізації та перевірки здоров'я. А то звучить, я от вдома зробив, користуйтесь.

    • Продавец DIANARA

      Добрий день, Всеволоде.
      Виробник вказаний в декларації відповідності технічному регламенту, декларація № 04-А, внесена в Реєстр осіб відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг, даний реєстр Ви можете знайти на сайті Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та перевірити наявність даної декларації в реєстрі.
      Декларація відповідності та лист верифікації від Державної Установи "Центр громадського здоров'я МОЗ України" надаються за вимогою покупця при закупівлі тесту.