Шкаф медицинский с бактерицидными лампами Віола БМЗ 15

Оставить отзыв

Код:  317577388

Шкаф медицинский с бактерицидными лампами Віола БМЗ 15

Оставить отзыв

Код:  317577388

Продавец:ММУ

29 400

Нет в наличии

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Шафи медичні ШМБ 15 призначені для підтримки стерильності значної кількості медичного інструментарію та медичних матеріалів (крім пластикових) в кабінетах медичних закладів.

Підтримка стерильності шафи досягається завдяки використанню спеціальної безозонової бактерицидної лампи Philips або Osram потужністю 15 Вт, ультрафіолетове випромінювання якої робить стерильним повітря, в якому знаходиться обладнання. Термін служби лампи складає 9 000 годин.

Ця технологія підтримки стерильності перевірена часом та дозволяє значно заощаджувати енергоресурси, дезінфікуючи засоби та час персоналу.

Шафа ШМБ 15призначена для тривалого (максимально протягом 7 діб) зберігання медичного інструментаріюта матеріалів, що попередньо пройшли належну стерилізацію. Для гарантованої підтримки стерильності шафа повинна працювати безперервно вдень і вночі.

В основі шафи є каркас із алюмінієвих профілів, на яких закріплені металокомпозитні панелі. Поверня шафи має полімерно-порошкове покриття, стійке до обробки дезінфікуючими засобами. Стільниця шафи дозволяє розмістити обладнання вагою до 50 кг.

Шафа обладнана системою автоматичного відключення бактерицидної лампи при відкриванні дверей.

Шафа має два УФ-бокси з висувною системою карго на 1 полицю тана 3 полиці, що герметично зачиняються та надійно запобігають потраплянню мікробів у стерильну область.

Спеціальне затемнене скло та метал на фронтальних частинах УФ-боксів запобігає попаданню шкідливого УФ-випромінювання в очі медичного персоналу.

Увага !

1. Пакетовані простерилізовані інструментипротипоказано зберігати в шафах даного виду.
2. Після першого завантаження двері не відчиняють протягом 30 хв.3. Якщо час вилучення виробів перевищить 5 хв, то наступне вилучення здійснюється не раніше, ніж через 30 хв.4. Повну перестирилізацію необхідно проводити раз у 7 діб.
Технічні характеристики:

Знезаражуючий об'єм, л 220
Бактерицидна лампа, Вт 15
Ширина, мм 510
Глибина, мм 600
Висота, мм 1170

Характеристики

Высота, мм
  • 1170
Страна регистрации бренда
  • Украина
Страна-производитель
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Производитель оставляет за собой право на внесение изменений в конструкцию, дизайн и комплектацию товара без предварительного уведомления Покупателя.