Шафа медична з бактерицидними лампами Віола ШМБ 15

Шафа медична з бактерицидними лампами Віола ШМБ 15

Продавець:ММУ

29 400

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Шафи медичні ШМБ 15 призначені для підтримки стерильності значної кількості медичного інструментарію та медичних матеріалів (крім пластикових) у кабінетах медичних закладів.

Підтримка стерильності шафи досягається завдяки використанню спеціальної безозонової бактерицидної лампи Philips або Osram потужністю 15 Вт, ультрафіолетове випромінювання якої робить стерильним повітря, в якому знаходиться обладнання. Термін служби лампи складає 9000 годин.

Ця технологія підтримки стерильності перевірена часом дозволяє значно заощаджувати енергоресурси, дезінфікуючи засоби та годину персоналу.

Шкаф ШМБ 15 призначений для тривалого (максимально протягом 7 діб) зберігання медичного інструментарію та матеріалів, що попередньо пройшли належну стерилізацію. Для гарантованої підтримки стерильності шафа повинна працювати безперервно вдень і вночі.

В основі шафи є каркас із алюмінієвих профілів, на яких закріплені металокомпозитні панелі. Поверня шафи має полімерно-порошкове покриття, стійке до обробки дезінфікуючими засобами. Стільниця шафи дозволяє розмістити обладнання вагою до 50 кг.

Шкаф має систему автоматичного відключення бактерицидної лампи при відчиненні дверей.

Шафа має два УФ-бокси з висувною системою карго на 1 поліцю тана 3 полки, що герметично зачиняються та надійно запобігають потраплянню мікробів у стерильні області.

Спеціальне затемнене скло та метал на фронтальних частках УФ-боксів запобігає попаданню шкідливого УФ-випромінювання в очі медичного персоналу.

Увага!

1. Пакетовані простерилізовані інструменти протипоказано зберігати у шафах цього виду.
2. Після першого завантаження двері не відчиняють протягом 30 хв. Якщо година вилучення виробів перевищить 5 хв, то наступне вилучення здійснюється не раніше ніж через 30 хв.4. Повну перестирилізацію необхідно проводити раз на 7 діб.
Технічні характеристики:

Знезаражуючий об'єм, л 220
Бактерицидна лампа, Вт 15
Ширина, мм 510
Глибина, мм 600
Висота, мм 1170

Характеристики

Висота, мм
  • 1170
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Виробник залишає за собою право на внесення змін у конструкцію, дизайн і комплектацію товару без попереднього повідомлення Покупця.