Шафа медична для ендоскопів Віола ШМБ 15-Е

Шафа медична для ендоскопів Віола ШМБ 15-Е

Продавець:ММУ

28 400

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Шафи медичні ШМБ 15-Е призначені для підтримки стерильності бронхоскопічного та ларингоскопічного обладнання, їх встановлюють в кабінетах ендоскопії. Термін служби ламп складає 9000 годин.

Ця технологія підтримки стерильності перевірена часом дозволяє значно заощаджувати енергоресурси, дезінфікуючи засоби та годину персоналу. Для гарантованої підтримки стерильності шафа повинна працювати безперервно вдень і вночі. Бактерицидна лампа, якою оснащений шафа ШМБ 15-Е, закрита екраном, тому випромінювання не шкодить дорогому ендоскопічному обладнанню.В основі шафи є каркас із алюмінієвих профілів, на яких закріплені металокомпозитні панелі. Поверхня шафи має полімерно-порошкове покриття, стійке до обробки дезінфікуючими засобами. Дверцята шафи герметично зачиняються та надійно запобігають потраплянню мікробів у стерильні області. Вони виготовлені зі спеціального затемненого стекла, яке запобігає попаданню шкідливого УФ-випромінювання на очі медичного персоналу. Шкаф має автоматичне відключення бактерицидних ламп при відчиненні дверей. ШМБ 15-Е обладнана 4 ложементами для розміщення ендоскопів та 6 крючками для підвішування інструменту.Нижня секція має відсік для сейфа з металевими дверцятами, що замикається на ключ. з баластним пристроєм, який забезпечує плавний старт бактерицидної лампи. Після першого завантаження двері не відчиняють протягом 30 хв. Для економії енергоресурсів та додаткової захисту ендоскопічного обладнання шафи для підтримки стерильності ендоскопів працюють у такому режимі: 30 хв роботи, 2 роки перерви.3. Якщо година вилучення виробів перевищить 5 хв, то наступне вилучення здійснюється не раніше, ніж через 30 хв.4. Повну перестирилізацію необхідно проводити разів у 7 діб.

Характеристики

Конструкція
Ширина, мм
  • 500
Висота, мм
  • 1650
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Виробник залишає за собою право на внесення змін у конструкцію, дизайн і комплектацію товару без попереднього повідомлення Покупця.