Кінезіо тейп для обличчя 2,5см х 5м блакитний

Оставить отзыв

Код:  331680085

Кінезіо тейп для обличчя 2,5см х 5м блакитний

Оставить отзыв

Код:  331680085

Продавец:PXL

3.8/5  ( 234 оценок )

499

259

Нет в наличии

3

Гарантия. Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества. 

Описание

Кінезіо тейп BBTape 2,5 см × 5 м (блакитний). Ширина 2,5 см застосовується в основному при тейпуванні невеликих та вузьких частин тіла (фаланги пальців та ін.), а також для тейпування обличчя, шиї та виконання лімфодренажних технік. Також кінезіо тейпи шириною 2,5 см використовуються у спорті для фіксації датчиків під час тренувань, а також у медичних установах для фіксації приладів безперервного контролю рівня цукру. Кінезіо тейпи BBalance Tape (BBTape), що виробляються в Ю.Кореї, відрізняються бездоганною якістю матеріалів і підходять для тейпування будь-яких ділянок тіла. Складаються з високоякісної бавовни і не містять латексу, що унеможливлює виникнення алергічних реакцій. Висока повітропроникність тейпу дозволяє Вашій шкірі вільно дихати, завдяки чому вона не заборонить під тейпом.
Еластичність тейпу BBTape відповідає еластичності шкіри, що забезпечує потрібний ефект та відмінний результат. Хвильова структура клейової поверхні тейпа піднімає шкірний покрив на мікроскопічному рівні, знижуючи його тиск на пошкоджену ділянку тіла, одночасно покращуючи кровотік та лімфотік. BBTape чудово підходить при м'язових та суглобних травмах.
Наклейте тейп одразу після забиття або розтягнення, і Ви відчуєте реальний знеболюючий ефект. Клей тейпу стійкий до води, що дозволяє спокійно митися, не боячись, що тейп відклеїться. Кожен рулон упакований у прозору плівку.
Батьківщина бренду: Південна Корея

Характеристики

Материал
  • Бавовна
Цвет
  • Light Blue
Размер
  • 2.5 см х 5 м
Страна-производитель
  • Республика Корея (Южная Корея)
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами