Назальний спрей Jerelia з екстрактом цикламену (21807)

Оставить отзыв

Код:  342748636

Назальний спрей Jerelia з екстрактом цикламену (21807)

Оставить отзыв

Код:  342748636

Продавец:ЯЛД

4.9/5  ( 33 оценок )

219

169

Заказ от 1 шт

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Унікальна комбінація натуральних компонентів, що входять до складу спрею, чинить антисептичну, протизапальну, зволожуючу, пом'якшувальну дію. Зменшує застійні явища і набряк слизової оболонки, полегшує дихання. Викликає посилену рефлекторну секрецію, сприяючи природному самоочищенню придаткових пазух носа. Активує власні захисні сили організму для боротьби з інфекцією.

Рекомендований:

  • при гострих і хронічних запальних захворюваннях порожнини носа (риніт), носових пазух (гайморит, фронтит) і носоглотки
  • сезонних ГРЗ і ГРВІ
  • може використовуватися для профілактики гострих вірусних інфекцій - в період епідемій, перед виходом із дому, впорскувати разову дозу спрею або глибоко змащувати носові ходи.

Повністю натуральний склад. Без води, без консервантів, штучних ароматизаторів, барвників, антисептиків, судинозвужувальних компонентів.

Містить: масло оливи, ефірну олію чайного дерева, ефірну олію евкаліпту, ефірну олію гвоздики, ефірну олію м'яти, олійний екстракт цикламену, тимол.

Екстракт цикламену містить біологічно активну речовину (БАР) цікламін, має місцеву подразнюючу дію на слизову носа, викликаючи рефлекторне посилення виділення захисного слизу, який розріджує вміст носових пазух, що сприяє їх природному дренуванню (очищенню від патологічних виділень).

Ефірна олія чайного дерева – в складі олії виявлено понад 480 органічних компонентів, завдяки яким олія чинить антисептичну, бактерицидну, протигрибкову, противірусну, протизапальну, імуномодулюючу, загальностимулюючу, в'яжучу, відхаркувальну, антитоксичну, загоювальну дії.

Ефірна олія евкаліпту – чинить антисептичну, антибактеріальну, противірусну, протизапальну, болезаспокійливу дію. Використання олії дозволяє усунути запальні і застійні явища в носоглотці і органах дихання, очистити дихальні шляхи і позбутися від нежиті, синуситу і кашлю.

Ефірна олія гвоздики – володіє противірусними та антибактеріальними властивостями, прекрасно підходить для профілактики поширення інфекцій, прискорює одужання під час вірусних і простудних захворювань.

Ефірна олія м'яти – нормалізує імунологічну реактивність організму, має антисептичну, болезаспокійливу, спазмолітичну, протизапальну, жарознижувальну, тонізуючу, бронхолітичну дію.

Тимол (похідне лікарської рослини чебрецю звичайного) чинить потужну антисептичну, протизапальну і знеболюючу дію.

Olive Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Essential Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Eugenia Сaryophyllus Еssential Oil, Mentha Piperita Essential Oil, Cyclamen Persicum Oil Extract,Тhymol.

Перед застосуванням ретельно збовтати! Робити по 2 заприскування у кожний носовий прохід, до 3-6 разів на добу. Не допускати потрапляння в очі. Тривалість застосування до 10 днів.

Важливо! При застосуванні можливе короткочасне рефлекторне посилення носової секреції і сльозотеча, що сприяє гарному дренуванню синусів.

Застереження і протипоказання: не застосовувати при вагітності та лактації; дітям до 6 років. Засіб не рекомендовано до застосування при підвищеній чутливості до компонентів, що входять до складу. Не є лікарським засобом.

Характеристики

Страна
  • Украина
Страна регистрации бренда
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами