Назальний спрей Jerelia з екстрактом цикламену (21807)

Назальний спрей Jerelia з екстрактом цикламену (21807)

Продавець:ЯЛД

4.9/5  ( 33 оцінок )

219

169

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Унікальна комбінація натуральних компонентів, що входять до складу спрею, чинить антисептичну, протизапальну, увлажняющую, пом'якшувальну дію. Зменшує застійні явища та набряк слизової оболочки, полегшує дихання. Викликає посилену рефлекторну секрецію, сприяючи природному самоочищенню придаткових пазух носа. Активує власні захисні сили організму для боротьби з інфекцією.

Рекомендацій:

  • при гострих та хронічних запальних захворюваннях порожнини носа (риніт), носових пазух (гайморит, фронтит) та носоглотки.
  • сезонних ГРЗ та ГРВІ
  • може використовуватися для профілактики гострих вірусних інфекцій - у період епідемій, перед виходом із дому, впорскувати разову дозу спрею або глибоко змащувати носові ходи.

Повністю натуральний склад. Без води, без консервантів, штучних ароматизаторів, барвників, антисептиків, судинозвужувальних компонентів.

Містить: олію оливи, ефірну олію чайного дерева, ефірну олію евкаліпту, ефірну олію гвоздики, ефірну олію м'яти, олійний екстракт цикламену, тимол.

Екстракт цикламену містить біологічно активне речовину (БАР) цікламін, що має місцеву подразнюючу дію на слизову носа, викликаючи рефлекторне посилення виділення захисного слизу, що розріджує вміст носових пазух, що сприяє їх природному дренуванню (очищенню від патологічних виділень).

Ефірна олія чайного дерева – у складі олії виявлено понад 480 органічних компонентів, завдяки яким олія чинить антисептичну, бактерицидну, протигрибкову, протиірусну, протизапальну, імуномодулюючу, загальностимулюючу, в'яжучу, відхаркувальну, антитоксичну, заг.

Ефірна олія евкаліпту – чинити антисептичну, антибактеріальну, протиірусну, протизапальну, болезаспокійливу дію. Використання олії дозволяє усунути запальні та застійні явища в носоглотці та органах дихання, очистити дихальні шляхи і позбутися від насіння, синуситу та кашлю.

Ефірна олія гвоздики – володіє протиірусними та антибактеріальними властивостями, чудово підходить для профілактики поширення інфекцій, прискорює одужання під час вірусних та простудних захворювань.

Ефірна олія м'яти – нормалізує імунологічну реактивність організму, має антисептичну, болезаспокійливу, спазмолітичну, протизапальну, жарознижувальну, тонізуючу, бронхолітичну дію.

Тимол (похідне лікарської рослини чебрецю звичайного) чинить потужну антисептичну, протизапальну та знеболюючу дію.

Olive Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Essential Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Eugenia Сaryophyllus Essential Oil, Mentha Piperita Essential Oil, Cyclamen Persicum Oil Extract, Thymol.

Перед застосуванням ретельно бовтати! Робити по 2 заприскування у шкірний носовий прохід, до 3-6 разів на день. Не допускати попадання в очі. Тривалість застосування до 10 днів.

Важливо! При застосуванні можливе короткочасне рефлекторне посилення носової секреції та сльозотеча, що сприяє гарному дренуванню синусів.

Застереження та протипоказання: не застосовувати при вагітності та лактації; дітям віком до 6 років. Засіб не рекомендовано до застосування при підвищеній чутливості до компонентів, що входять до складу. Не є лікарським засобом.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами