Слуховой аппарат Ксингма Xingma XM-909 Т

Слуховой аппарат Ксингма Xingma XM-909 Т

Продавець:ICE

4.5/5  ( 24 оцінок )

416

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Слуховий апарат Ксінгма Xingma XM-909 необхідно всім, хто втратив можливість повноцінно чути Через якісь хвороби чи патології, а також ті, хто має вади слуху з народження.
Пристрій не допоможе відновити слух, але значно поліпшить якість життя у спілкуванні з людьми, які захоплюються навколишнім світом, і дасть можливість насолоджуватися звуковим різноманіттям.

Переваги
Завушний пристрій Xingma XM-909 отримав визнання фахівців даної області, апарат увійшов в ТОП кращих у своїй області, користувачі залишають тільки позитивні відгуки, тому що пристрій простий у застосуванні і полегшує спілкування з іншими.
Користуватися апаратом потрібно обережно, так він протримається довго, не зламається.
Потрібно використовувати батарейки, які призначені безпосередньо для слухових апаратів, а процес заміни елементів харчування проводити дуже обережно, не докладаючи великих зусиль.
Для повноцінної працездатності приладу потрібно добре встановити вкладник у вушному каналі, потім розмістити прилад за вухо, так щоб його ріжок комфортно містився на мінімальному від голови. Якщо пристрій надійно сидить на вусі, його можна включати. Знімати пристрій треба обережно, щоб не пошкодити цілісності слухової трубки.
Щоб запобігти накопиченням сірки і формуванню корок, щодня потрібно якісно очищувати слуховий апарат, особливо внесків та вушний прохід.
Перевага застосування приладу:
  • Можливо чути звуки, які раніше не виходило;
  • Ви почуєте промову по телефону чітко;
  • Спілкування з членами сім’ї та близькими людьми буде легкою справою.
Здатність спілкуватися може бути кращою і ліпшою за шумні ситуації (наприклад, у кав’ярні чи де - небудь масове скупчення людей).
Прибір потребує індивідуального налаштування лікарем-сурдологом, щоб підсилення повноцінно підходило індивідуальній втраті слуху. Якщо правильно не налаштувати прилад, надмірне підсилення може ще більше погіршити ситуацію.

Зберігання XINGMA ГМ
Зберігати пристрій потрібно в сухому місці, подалі від сильного магнітного впливу. не можна тримати поруч з теплом. Роняти на підлогу заборонено. Залишатися подалі від дітей і домашніх улюбленців.
Перед тим як мити голову, приймати душ або користуватися фіксацією волосся, необхідно зняти прилади.
Коли відбувається зменшення гучності, збільшується шум і помітне збільшення спотворень через якийсь період застосування, то це означає, що потрібно міняти батарею.

Правила використання XINGMA ГМ
Щоб пристрій працював належним чином, слід дотримуватися правил використання. Важно:
  1.  Під час очищення вушних сірок і прибирання.
  2. Коли спостерігається гострий або середній відіт, пристрій не можна використовувати доти, доки хвороба не відступить.
  3. Коли апарат не планується протягом тривалого часу, то необхідно дістати батарею, щоб уникнути протечки елемента і порчи слухового пристрою.
Також слід дотримуватися правил роботи, по максимуму зменшити гучність, вкласти батарейку у гніздо. Надійно закріпити навушник, щоб не було відзвука і свисту. Плавним поворотом регулятора встановити відповідний звук.

Застереження:

Не можна користуватися слуховим апаратом Ксінгма XM-909T для покращення слуху під час хвороби гострим відітом до повного одужання.
Внимание! Збільшуйте гучність повільно, щоб не пошкодити вухо від різкого звуку.

Слуховий апарат Ксінгма Xingma XM-909Т для покращення слуху важить всього 62 грами, його розміри 92 x 72 мм, інтервал робочих частот від 300 до 4500 Гц, вихід максимально насиченого звуку 129 dB.

Слуховий апарат Ксінгма Xingma XM-909Т для покращення слуху постачається у комплекті:
  1. Аппарат для покращення слуху;
  2. Дві батарейки.
  3. 3 вушних внесків різного розміру;
  4. Футляр;
  5. Інструкція по експлуатації.

Характеристики

Максимальна вихідна потужність (Дб)
  • 129
Вид навушника
Діапазон частот (Гц)
  • 300
Комплектація
  • • Аппарат для улучшения слуха
    • Две батарейки
    • 3 ушных вкладыша разного размера
    • Футляр
    • Инструкция по эксплуатации.
Гарантія
  • 1 місяць офіційної гарантії від виробника
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами