Вопросы покупателей о Дарсонваль для ухода за волосами, кожей лица и тела в домашних условиях, Косметологический аппарат, Мощная расческа для дарсонвализации, 4 Универсальных Насадки (410981085)

46 отзывов

Код:  410981085

Интересует дополнительная информация?
  • Віта Нестеренко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

    Доброго дня, дуже задоволена товаром. Підкажіть, будь ласка, де можна придбати інші насадки і якої фірми підійдуть до цієї моделі?

    • Продавец Принцеса Діана

      Віта, вітаємо! Дуже раді чути, що ви залишились задволені, дякуємо, що обрали наш магазин:) Дійсно, можна підібрати інші насадки на Розетці також, тож звертайте, будь ласка, увагу на наявність моделі вашого дарсонвалю в переліку підходящих в характеристиках додаткових насадок. Бажаємо приємного користування:)

  • Леона Супруненко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

    Добрий день) Я не можу натішитися своїм дарсонвалем, користуюся часто, різними насадками - для обличчя, для волосся, для зони декольте) Одну з насадок розбила дитина, вирішивши, що це гарна іграшка) Чи можна користуватися купленими насадками окремо?

    • Продавец Принцеса Діана

      Леона, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Звісно, можна підібрати насадки до вашого дарсонваля і замінити втрачену. Гарного дня!

  • Маша Скубій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

    Вітаю) Користуюсь дарсонвалем два місяці, дуже задоволена результатом. Зараз сезонне послаблення волосся, а у мене волосся стало міцніше)
    А підкажіть будь ласка, чи можна використовувати для волосся та шкіри голови інші насадки, окрім гребінця?

    • Продавец Принцеса Діана

      Маша, вітаємо) Дякуємо за запитання, воно чудове! Звісно, ви можете користуватись пристроєм і насадками, як вам більше подобається і на що ладна ваша фантазія. Головне дотримуватись правил безпеки і експлуатації! Приємного користування і напишіть нам, будь ласка, які враження після використання інших насадок. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

  • Катя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

    Купую вже другий дарсонваль такий у вас, дуже сподобався, дякую. Підкажіть, чи можна трішки інші насадки отримати? Мені дуже подобається для волосся, майже кожен день ними користуюсь.

    • Продавец Принцеса Діана

      Катя, доброго вечора! Дякуємо, що знову і знову обираєте наш магазин, нам неймовірно приємна ваша довіра, раді співпраці з вами:)) Так, звісно, підберемо для вас насадки, щоб задовільнити ваші потреби повністю, все найкраще для наших клієнтів. Звяжемось з вами найближчим часом! Гарного вечора:)

  • Тетяна
    Продавец: Принцеса Діана

    Вітаю! Підкажіть будь ласка, а чи має прибор якісь сертифікати? Це медичний виріб, а отже має бути якась документація щодо безпеки і не шкідливості при використанні. Що саме йде в комплекті?

    • Продавец Принцеса Діана

      Тетяна, вітаємо! Дякуємо за звернення:)
      Апарат Дарсонваль має пройдену санітарно-епідеміологічну експертизу, що підтверджує його безпечність та відповідність санітарним та гігієнічним стандартам. Він широко використовується як косметичний апарат для різноманітних процедур догляду за шкірою. Однак, для лікування будь-яких захворювань, важливо консультуватися з лікарем перед початком використання. Деякі фахівці також використовують апарат Дарсонваль у якості медичного пристрою, але це повинно відбуватися під наглядом та інструкціями лікаря.
      В коплект входить:
      Електрод-гребінь – призначений для шкіри голови; стимулює регенеративні процеси та закриває кутикули волосся.
      Точковий електрод – для використання у важкодоступних місцях (наприклад, навколо носа, навколо вух).
      Грибовидний електрод - основна сфера застосування цього електрода - процедури для обличчя, зони декольте та спини (дезінфекція шкіри, звуження пір).
      Пост-електрод - для використання на вигинах та у важкодоступних місцях.
      Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного дня:)

  • Светлана Даниленко
    Продавец: Принцеса Діана

    Вітаю. Отримала дарсонваль у подарунок. Дуже задоволена – працює без нарікань. Чи можна використовувати під очима та якою насадкою?

    • Продавец Принцеса Діана

      Світла, вітаємо! Дякуємо, що звернулись в наш магазин:)
      Дуже раді, що вам подобається користуватись і бажаємо, щоб пристрій і надалі вас тільки радував:) З приводу його використання, то варіантів багато, кожну з насадок ви можете використовувати для частин тіла, які потребують корекції або догляду.
      У наборі 4 різних насадки:

      Електрод-гребінець – призначений для шкіри голови; стимулює регенеративні процеси та закриває кутикули волосся.
      Точковий електрод – для використання в труднодоступних місцях (наприклад, навколо носа, в районі вух).
      Грибовидний електрод – основна область застосування цього електрода – процедури для обличчя, зони декольте та спини (дезінфекція шкіри, звуження пор).
      Пост-електрод – для використання на згинах та в труднодоступних місцях.
      Для використання під очима рекомедуємо точковидний або грибовидний електрод і починати процедуру з низького рівня струму. Апарат також обладнаний регулятором інтенсивності, який дозволяє налаштовувати кількість імпульсів залежно від рівня індивідуальної чутливості вашої шкіри.
      Прииєднуйтесь до наших задоволених клієнтів, користуйтесь і діліться враженнями)

  • Андрей Завинский
    Продавец: Принцеса Діана

    Какие дополнительные насадки совместимы с этим прибором?

    • Продавец Принцеса Діана

      Вітаємо, Андрій. Ви можете використовувати насадки будь якої форми, які підходять до розʼєму по розміру.

  • Людмила Піддубна
    Продавец: Принцеса Діана

    Скажіть, будь ласка, яка назва фірми-виробника? Дякую

    • Продавец ПринцесаФабіана

      Людмила, доброго дня) Дякуємо за запитання
      Виробника : Нінгбо Малті Ченнел
      Дуже давно співпрацюємо з цим виробником, якість супер, тому можете не хвилюватись. Всі наші покупці дуже хвалять)