Захисний денний лосьйон Forever Living Products 60 мл

Оставить отзыв

Код:  411318417

Захисний денний лосьйон Forever Living Products 60 мл

Оставить отзыв

Код:  411318417

Продавец:TUTSHOP100

1 239

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Почніть свій день, озброївшись засобом проти негативних факторів навколишнього середовища і шкідливих ультрафіолетових променів.

Захисний денний лосьйон FOREVER розроблений для живлення шкіри і широкого спектру захисту SPF 20. Алое, екстракт грибів і більше 20 інгредієнтів для догляду за шкірою забезпечують неймовірну зволожуючу силу.

Лосьйон захищає шкіру від шкідливих УФ променів, одночасно зволожуючи і живлячи її багатими рослинними екстрактами, соком алое і широким спектром мінералів, що захищають шкіру від сонця. Цей засіб захищає від шкідливих УФ променів завдяки широкому спектру захисних мінералів. Корисні рослини зволожують і захищають шкіру. Також крем захищає шкіру від пігментних плям в результаті старіння шкіри, викликаного сонцем. Екстракт Иерихонской Троянди забезпечує краще зволоження. Французька диня багата антиоксидантами і допомагає боротися з оксидантным стресом. Рослина Крамбе багате жирними кислотами, поліпшують тон і текстуру шкіри.

Ця передова захист від сонця поєднує в собі натуральні мінеральні складові: діоксид титану і оксид цинку, і з'єднує їх з алантоїном, щоб допомогти заспокоїти шкіру. Унікальна дисперсійна система допомагає змішувати ці мінеральні сполуки. Коли вам потрібен потужний сонцезахисний крем, який наповнений корисними для шкіри властивостями, виберіть захисний денний лосьйон .

Характеристики

Страна
  • США
Страна регистрации бренда
  • США
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами