Захисний лосьйон Forever Living Products 60 мл

Захисний лосьйон Forever Living Products 60 мл

Продавець:TUTSHOP100

1 239

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Почніть свій день, озброївшись засобом проти негативних факторів навколишнього середовища і шкідливих ультрафіолетових променів.

Захисний денний лосьйон FOREVER розроблений для живлення шкіри і широкого спектру захисту SPF 20. Алое, екстракт грибів і більше 20 інгредієнтів для догляду за шкірою забезпечують неймовірну зволожуючу силу.

Лосьйон захищає шкіру від шкідливих УФ променів, одночасно зволожуючи і живлячи її багатими рослинними екстрактами, соком алое і широким спектром мінералів, що захищають шкіру від сонця. Цей засіб захищає від шкідливих УФ променів завдяки широкому спектру захисних мінералів. Корисні рослини зволожують і захищають шкіру. Також крем захищає шкіру від пігментних плям в результаті старіння шкіри, викликаного сонцем. Екстракт Иерихонской Троянди забезпечує краще зволоження. Французька диня багата антиоксидантами і допомагає боротися з оксидантным стресом. Рослина Крамбе багате жирними кислотами, поліпшують тон і текстуру шкіри.

Ця передова захист від сонця поєднує в собі натуральні мінеральні складові: діоксид титану і оксид цинку, і з'єднує їх з алантоїном, щоб допомогти заспокоїти шкіру. Унікальна дисперсійна система допомагає змішувати ці мінеральні сполуки. Коли вам потрібен потужний сонцезахисний крем, який наповнений корисними для шкіри властивостями, виберіть захисний денний лосьйон .

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Країна реєстрації бренда
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами