Сустагін Triuga бальзам для ніг 75 г + 11 г (1926357475)

Оставить отзыв

Код:  417769560

Сустагін Triuga бальзам для ніг 75 г + 11 г (1926357475)

Оставить отзыв

Код:  417769560

Продавец:Красотень

4.8/5  ( 75 оценок )

84

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Бальзам для ніг

Унісекс

Бальзам знімає втому в ногах, набряки та покращує кровообіг. Завдяки натуральним компонентам, які входять до складу, відновлюється обмінний процес у м'язовій тканині. Бальзам має протибольову та протизапальну особливість. Бальзам для ніг «Сустагін» стане незамінним помічником під час лікування варикозного розширення вен.

Екстракт кінського каштана — допомагає розріджувати кров, покращує кровотік.Запобігає утворенню тромбів і зміцнює стінки судин. Ромашка — має протизапальну та протибольову властивість.

Лаванда — зменшує запалення, прискорює процес загоєння ран і виразок, позаяк є природним антибіотиком і антисептиком.

М'ята — покращує кровообіг, унаслідок чого посилюється кровотік і зміцнюються судини. М'ята має антисептичну властивість, що дає змогу зменшити запалення.

Тонким шаром нанести крем на проблемну зону шкіри, не втираючи.Використовувати 2-3 рази на день. Рекомендована тривалість застосування 4 тижні. Для закріплення результату застосувати повторно за 2 тижні.

Aqua, Extracts: Aesculus Hippolastanum/Кінський каштан, Field horsetail/Хвощ польовий, Hydroxyethylcellulose salt from the Dead Sea/Соль мертвого моря, Solubilizing agent, extract CO2: Chamomile and Lavender/Ромашка і Chestnaturnachatila oils: Lavender/Лаванда, Peppermint/Мята, Eucalyptus/Эвкалипт Xanthan gum, Preservative, Salicylic acid.

Характеристики

Страна
  • Украина
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами