Сустагін Triuga бальзам для ніг 75 г + 11 г (1926357475)

Сустагін Triuga бальзам для ніг 75 г + 11 г (1926357475)

Продавець:Красотень

4.8/5  ( 78 оцінок )

84

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бальзам для ніг<br/><br/>Унісекс<br/><br/>Бальзам знімає втому в ногах, набряки та покращує кровообіг. Завдяки натуральним компонентам, які входять до складу, відновлюється обмінний процес у м'язовій тканині. Бальзам має протибольову та протизапальну особливість. Бальзам для ніг «Сустагін» стане незамінним помічником під час лікування варикозного розширення вен.

Екстракт кінського каштана — допомагає розріджувати кров, покращує кровотік.Запобігає утворенню тромбів і зміцнює стінки судин. Ромашка — має протизапальну та протибольову властивість.

Лаванда — зменшує запалення, прискорює процес загоєння ран і виразок, позаяк є природним антибіотиком і антисептиком.

М'ята — покращує кровообіг, унаслідок чого посилюється кровотік і зміцнюються судини. М'ята має антисептичну властивість, що дає змогу зменшити запалення.<br/><br/>Тонким шаром нанести крем на проблемну зону шкіри, не втираючи.Використовувати 2-3 рази на день. Рекомендована тривалість застосування 4 тижні. Для закріплення результату застосувати повторно за 2 тижні.<br/><br/>Aqua, Extracts: Aesculus Hippolastanum/Кінський каштан, Field horsetail/Хвощ польовий, Hydroxyethylcellulose salt from the Dead Sea/Соль мертвого моря, Solubilizing agent, extract CO2: Chamomile and Lavender/Ромашка і Chestnaturnachatila oils: Lavender/Лаванда, Peppermint/Мята, Eucalyptus/Эвкалипт Xanthan gum, Preservative, Salicylic acid.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами