Пов'язка гідрогелева АРМА-ГЕЛЬ+ з бентонітової глини 13х30 см (4 мм)

1 відгук

Код:  100740679

Пов'язка гідрогелева АРМА-ГЕЛЬ+ з бентонітової глини 13х30 см (4 мм)

1 відгук

Код:  100740679

Продавець:ТРІ-УМ-ВІТА

4.4/5  ( 21 оцінок )

645

Є в наявності

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ГІДРОГЕЛЕВІ ПОВ'ЯЗКИ СТЕРИЛЬНІ МЕДИЧНІ "АРМА-ГЕЛЬ+" З БЕНТОНІТОВОЇ ГЛИНИ призначаються лікарем з урахуванням необхідної методики лікування. Пов'язка поглинає ексудат, який виділяється з рани. За рахунок сітчастої матриці пов'язка здатна поглинати великий обсяг виділень не руйнуючись. Одночасно з цим глина, що знаходиться на полімерній матриці пов'язки, повільно виділяється і проникає в рану, створюючи пролонгований лікувальний ефект. Бентонітова глина сприяє поглинанню тканинних токсинів, що виділяються з рани, збільшення судинної проникності, посилює мікроциркуляцію в шкірі. А також змінює рівень СРО в тканинах і кровообігу.

Завдяки дренажним і сорбційним властивостям пов'язки некротичні освіти розм'якшуються, що дозволяє досить легко їх видаляти з рани. Показання - опіки II-III ступенів, трофічні виразки, діабетична стопа, пролежні, рани, ускладнені піогенною флорою. Залежно від стану рани і фази ранового процесу обирається термін перебування пов'язки на рані, але він не може перевищувати 48 годин.

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Україна
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Светлана Герасименко
    Відгук від покупця. Продавець: ТРІ-УМ-ВІТА. Розміри: 6 см х 10 см

    Повязки не соответствуют описанию и фото показывают одно присылают совсем другое написано что защитная пленка з двух сторон а она с одной заказала одну перезвонили впарили еще две пришел заказ на 450 грн никакого ефекта не увидели брала для пролежней!Зато фирмы zentex очень ефективные !Не берите дорогие и подделка