Пов'язка гідрогелева АРМА-ГЕЛЬ+ противоожоговая 5х6 см (2мм)

Пов'язка гідрогелева АРМА-ГЕЛЬ+ противоожоговая 5х6 см (2мм)

Продавець:ТРІ-УМ-ВІТА

4.4/5  ( 21 оцінок )

65

Немає в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ГІДРОГЕЛЕВІ ПОВ'ЯЗКИ СТЕРИЛЬНІ МЕДИЧНІ "АРМА-ГЕЛЬ+" ПРОТИВООЖОГОВЫЕ є засобом першої допомоги при опіках. Не вимагають спеціальної підготовки для того, щоб надати швидку і ефективну першу допомогу при будь-якому типі опікової травми. При накладенні пов'язки охолоджується місце опіку, зменшується ймовірність виникнення опікових міхурів. Пов'язка захищає рану від інфікування і зменшує ризик появи гіпертрофічних рубців при загоєнні. При достатньо сильних опіках може виконувати функції «другої шкіри». Після надання першої медичної допомоги необхідно звернутися до лікаря для системного лікування опіків.

ГІДРОГЕЛЕВІ ПОВ'ЯЗКИ СТЕРИЛЬНІ МЕДИЧНІ "АРМА-ГЕЛЬ+" ПРОТИВООЖОГОВЫЕ поглинають ексудат, який виділяється з рани. За рахунок сітчастої матриці пов'язка здатна поглинати великий обсяг виділень не руйнуючись. Завдяки дренажним і сорбційним властивостям пов'язки некротичні освіти розм'якшуються, що дозволяє досить легко їх видаляти з рани. Пов'язки рекомендується використовувати для опіків першої, другої і третьої ступеня (теплові, хімічні та електричні). Також можуть бути використані для надання допомоги при інших ушкодженнях шкіри, таких як сонячні опіки, подряпини або укуси комах. Пов'язки можуть використовуватися й як допоміжний засіб при системному лікуванні трофічних виразок, діабетичної стопи, пролежнів. Завдяки своїм властивостям пов'язка не прилипає до рани, що дозволяє безболісно замінити її, не знищуючи при цьому новий шар епітелію. Залежно від стану рани і фази ранового процесу обирається термін перебування пов'язки на рані, але він не може перевищувати 24 годин.

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Україна
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами