Пов'язка гідрогелева АРМА-ГЕЛЬ+ з лідокаїном 13х30 см (2мм)

Пов'язка гідрогелева АРМА-ГЕЛЬ+ з лідокаїном 13х30 см (2мм)

Продавець:ТРІ-УМ-ВІТА

4.4/5  ( 21 оцінок )

641

Є в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ГІДРОГЕЛЕВІ ПОВ'ЯЗКИ СТЕРИЛЬНІ МЕДИЧНІ "АРМА-ГЕЛЬ+" З ЛІДОКАЇНОМ містять місцевоанестезуючу лікарський засіб лідокаїн (lidocain, 2-діетиламін о 2', 6'-диметилацетанилиду гідрохлорид моногідрат) - ефективний для поверхневого місцевого знеболювання. Лідокаїн пригнічує проведення не тільки больових імпульсів, але й імпульсів іншої модальності. Його дія обумовлена стабілізацією нейрональної мембрани за рахунок зниження її проникності для іонів натрію, що перешкоджає виникненню потенціалу дії і проведенню нервових імпульсів по нервовим волокнам. Швидко гідролізується в слаболужному середовищі тканин і після короткого латентного періоду діє протягом 1-1,5 годин. Можливий антагонізм з іонами кальцію. Анестезуюча дія лідокаїну в 2-6 разів сильніша, ніж новокаїну (прокаїну). При місцевому застосуванні лідокаїн розширює судини, не чинить місцево подразнюючої дії. Концентрація лідокаїну в пов'язці не перевищує 2%. При активному запальному процесі в рані анестезуюча активність лідокаїну може знижуватися.

ГІДРОГЕЛЕВІ ПОВ'ЯЗКИ СТЕРИЛЬНІ МЕДИЧНІ "АРМА-ГЕЛЬ+" З ЛІДОКАЇНОМ можуть бути використані для надання першої невідкладної допомоги при опіках, різних поверхневих ушкодженнях без рясного кровотечі, для лікування ран, післяопераційних ран, трофічних виразок, пролежнів, запальних процесів і захворювань шкіри, що супроводжуються інтенсивним болем, свербінням, печією.

ПОВ'ЯЗКА ГІДРОГЕЛЕВА МЕДИЧНА СТЕРИЛЬНА "АРМА-ГЕЛЬ+" З ЛІДОКАЇНОМ призначена тільки для зовнішнього застосування (на шкіру, на ранову (опікову) поверхня, на змертвілі тканини). Використовується за призначенням лікаря з урахуванням необхідної методики та тривалості лікування.

Залежно від стану рани і фази ранового процесу строк перебування пов'язки на рані визначається індивідуально, але він не може перевищувати 24 годин.

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Україна
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами