Пов'язка гідрогелева АРМА-ГЕЛЬ+ з метилурацилом, 2мм (комплект 3 шт. 10х12 см)

Пов'язка гідрогелева АРМА-ГЕЛЬ+ з метилурацилом, 2мм (комплект 3 шт. 10х12 см)

Розміри: 10 см х 12 см

Продавець:ТРІ-УМ-ВІТА

4.4/5  ( 21 оцінок )

611

Є в наявності

5

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

ГІДРОГЕЛЕВІ ПОВ'ЯЗКИ СТЕРИЛЬНІ МЕДИЧНІ "АРМА-ГЕЛЬ+" З МЕТИЛУРАЦИЛОМ насичуються допоміжним лікарським засобом метилурацилом. Метилурацил є лікарським засобом для лікування ран і виразкових уражень, має анаболічну і антикатаболической активністю, прискорює процеси клітинної регенерації і загоєння пошкоджених тканин, має протизапальну дію. Використовується для погано гояться ран, опіків (термічних, хімічних, променевих), буллезного дерматиту. Метилурацил при зовнішньому застосуванні в незначній кількості потрапляє в системний кровотік. Концентрація метилурацилу в пов'язці не перевищує 0,4%.

ГІДРОГЕЛЕВІ ПОВ'ЯЗКИ СТЕРИЛЬНІ МЕДИЧНІ "АРМА-ГЕЛЬ+" З МЕТИЛУРАЦИЛОМ призначаються лікарем з урахуванням необхідної методики лікування. Пов'язка поглинає ексудат, який виділяється з рани. За рахунок сітчастої матриці пов'язка здатна поглинати великий обсяг виділень не руйнуючись. Одночасно з цим лікарський засіб, яке знаходиться в полімерній матриці пов'язки, повільно виділяється і проникає в рану, створюючи пролонгований лікувальний ефект. Завдяки дренажним і сорбційним властивостям пов'язки некротичні освіти розм'якшуються, що дозволяє досить легко їх видаляти з рани.

Залежно від стану рани і фази ранового процесу обирається термін перебування пов'язки на рані, але він не може перевищувати 24 години.

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Україна
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами