Бинт Europlast еластичний самоклеючий 7,5 см х 4,5 м

1 відгук

Код:  106729179

Бинт Europlast еластичний самоклеючий 7,5 см х 4,5 м

1 відгук

Код:  106729179

Продавець:AGORA

4/5  ( 24 оцінок )

72

Є в наявності

15

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Бинт еластичний самоклеючий 7,5 см х 4,5 м.

Эластачный самофіксуючийся бинт EUROPLAST - це пов'язка, яка фіксується без додаткових липучок, застібок і заклепок. За рахунок своєї гофрованої фактури, структури і складу тканини бант «прилипає» до кінцівки, і надійно тримається без застібок, липких стрічок і пластиру.

Такий еластичний бинт використовується для часткової іммобілізації та компресії протягом тривалого часу, ефективний при розтягненнях, для захисту і фіксації пов'язок (у тому числі комбінованих змінних) і пристроїв, в ролі компресійного трикотажу при варикозі. Такий еластичний бинт не скручується, не сповзає і не прилипає до шкіри, одягу і волосся.

Дуже зручно, що такий самоклеючий бинт стійкий до вологи.

За рахунок своєї пористої структури, бинт відмінно пропускає повітря і дає шкірі "дихати".

Виконаний з гіпоалергенного матеріалу.

Принцип дії еластичного бинта : бант виконано з нетканого поліестеру з включенням еластичних волокон спандекса, який в свою чергу покритий полімерним сполучною речовиною (на основі натурального латексу). Еластичні нитки спандекс надають бинту конгезивные властивості, завдяки чому бант надійно фіксується і забезпечує компресію. Наявність на поверхні бинта Кобан спеціальних «микрозацепок» дозволяє скріплюється кожному шару один з одним без перекручень і зміщення витків.

Рекомендується застосовувати еластичний бинт EUROPLAST для контролю набряків кінцівок, так як він надає рівномірне стискання (компресію). Бинт EUROPLAST також називають компресійний бинт. Найчастіше ефективний при розтягненнях, профілактики набряків. Основним показаниес до застосування є: синевит, гематоз, тромбоз в післяопераційний період, для фіксації пов'язок і пристроїв, а також для часткової іммобілізації.

Основні сфери діяльності, де застосовують еластичний бинт Europlast:

  • - травматологія (при розтягненнях, вивихах, травмах або для фіксації лонгет, фіксації пов'язок);
  • - ортопедія;
  • - флебологія (якщо немає можливості використовувати компресійний трикотаж, а також для занять спортом при варикозі). Рекомендується для лікування гострих і ускладнених хвороб вен, виражених венозних і лімфатичних набряках, після операцій на венах.
  • - спортивна медицина (не сповзає при активних фізичних навантаженнях);
  • - косметологія.
  • Колір: білий.
  • В комплекті: 1 моток еластичного бинта EUROPLAST.

Характеристики

Країна-виробник
  • Єгипет
Розміри
  • 7.5 см х 4.5 м
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Юрий Парамонов
    Відгук від покупця. Продавець: AGORA

    Нереально крута штук. Мягенький не лепкий але сам до себе прилипає а до шкіри ні.
    Взяв для перемотки рани на лапі псові. Він постійно зриває ті повязки и розлизує рану по коли воно липке або просто стягує рану то йому дискомфортно.


    Але ця штука мягенька... І не створює йому дискомфорт. І коли все ж таки її здирає то не відриває верхній шар ранки прикладаючи зусилля.

    Одним словом я задоволиний.

    Переваги:
    У пса більше не гноїться рана.
    Недоліки:
    Я ніколи про них не чув раніше. Опис не да розуміння товара та його переваг над іншими товарами хоча вони неймовірну суттєві.