Тест на овуляцію EAZYTEST LH 5 шт

Тест на овуляцію EAZYTEST LH 5 шт

Продавець:AGORA

4/5  ( 24 оцінок )

199

Є в наявності

33

Гарантія. 3 місяці Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Домашні тести на овуляцію EAZYTEST LH

Кожен цикл у яєчниках жінки в результаті гормональних процесів відбувається дозрівання одного фолікула. Дуже рідко – двох або більше.

про міру дозрівання фолікула в його клітинах виробляються жіночі гормони – естрогени. І чим більших розмірів досягає фолікул, тим більше його клітини виробляють естрогенів. Коли рівень естрогенів досягає рівня, достатнього для овуляції, відбувається різкий викид лютеїнізуючого гормону (ЛГ), після чого протягом приблизно 24-48 годин відбувається розрив фолікула (овуляція) і готова до запліднення яйцеклітина спрямовується в маткову трубу – на зустріч з чоловічими сперматозоїдами. Період розвитку фолікула може відрізнятися не тільки в різних жінок, але навіть у однієї – в різних циклах.

Саме на визначенні моменту різкого збільшення рівня ЛГ в сечі і грунтується дію сучасних домашніх тест-смужок на овуляцію.

День початку тестування потрібно визначати залежно від тривалості вашого циклу. Першим днем вашого циклу є день, коли почалася менструація. Довжина циклу – кількість днів, що пройшли від першого дня останньої менструації до першого дня наступної.

Якщо у вас регулярний цикл (завжди однакової тривалості), то починати робити тести потрібно приблизно за 17 днів до початку наступної менструації, оскільки фаза жовтого тіла (після овуляції) триває 12-16 днів (в середньому, зазвичай – 14). Наприклад, якщо звичайна довжина вашого циклу – 28 днів, то тестування потрібно починати з 11-го дня, а якщо 35 – з 18-го.

Якщо тривалість циклу постійна – виберіть самий короткий цикл за останні 6 місяців і використовуйте його тривалість для обчислення дня, коли почати тестування.

При відсутності регулярності та наявності великих затримок – використання тестів без додаткового контролю за овуляцією і фолікулами не є розумним. Як з причини їх високої вартості (при використанні тестів раз у кілька днів овуляцію можна пропустити, а використання цих тестів кожен день – себе не виправдає), так і при низькій надійності

При щоденному використанні (або навіть 2 рази на день – вранці і ввечері) домашні тести дають добрі результати, особливо, спільно з УЗД. При використанні ультразвукового контролю, можна не витрачати даремно тести, а почекати, поки фолікул досягне приблизно 18-20 мм, коли він здатний овулировать. Тоді можна починати робити тести кожен день.

Тести можна проводити в будь-який час дня, але по можливості слід дотримуватися одного і того ж часу проведення тесту. При цьому, щоб концентрація гормону в сечі була найбільш високою, бажано утримуватися від сечовипускання як мінімум протягом 4-х годин і уникати надмірного споживання рідини перед початком тестування, оскільки це може призвести до зменшення концентрації ЛГ в сечі і знизити достовірність результату.

Найкращий час для тестування – ранок.

Характеристики

Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами