Полімерний бинт Eurogips XYGIA CAST PLUS (Поліестер) 12,5 см х 3,6 м (Жорсткий)

Полімерний бинт Eurogips XYGIA CAST PLUS (Поліестер) 12,5 см х 3,6 м (Жорсткий)

Продавець:AGORA

4/5  ( 24 оцінок )

210

Є в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Синтетичний полімерний бинт Eurogips Cast призначений для виготовлення класичних иммобилизирующих травматологічних і ортопедичних пов'язок, а також для виготовлення жорстких вставок для функціональних пов'язок. З допомогою Eurogips Cast можливо також виготовлення спеціальних протезів і ортопедичних пристроїв. Иммобилизирующие пов'язки, виготовлені з бинтів Eurogips Cast, легкі, міцні, повітропроникні і рентгеноконтрастні.

Основні властивості:

Синтетичний полімерний бинт Eurogips Cast виготовлений з поліефіру (поліестер), просоченого поліуретановою смолою. При впливі води активується реакція полімеризації смоли, в результаті якої бинт твердне, і пов'язка стає в 6 разів міцніше аналогічної гіпсової. Достатня міцність матеріалу настає вже через 30 хвилин після виготовлення пов'язки (гіпсова пов'язка висихає протягом 24-48 годин).

Переваги Eurogips Cast:

Надзвичайно зручний у застосуванні: пов'язка накладається легко і швидко. Завдяки своїй розтяжності, точно повторює контури тіла, що забезпечує відмінне прилягання пов'язки. Пов'язки з Eurogips Cast дуже легкі, що дозволяє пацієнту збільшити рухову активність, не відчуваючи при цьому дискомфорту як від звичайних гіпсових пов'язок. Пористість пов'язки сприяє випаровуванню вологи з поверхні шкіри і перешкоджає виникненню свербіння і роздратування. Міцність. Пов'язки з Eurogips Cast дуже міцні, що забезпечує додаткову мобільність для пацієнтів. Водостійкість пов'язки дає пацієнтові можливість не турбуватися про захист від вологи. Забруднення з поверхні пов'язки можна видаляти вологою губкою. Естетичний зовнішній вигляд. Висока проникність для рентгенівських променів. Дозволяє виконувати рентгенівські знімки без зняття пов'язки і без збільшення дози опромінення. Eurogips cast в декілька 5 разів легше. Одержувана полімерна пов'язка для пацієнта майже невагома – це головне переваги полімерного бинта перед гіпсовим. Eurogips cast гігієнічні. Отримані з них пов'язки не кришаться, забруднюються в меншій мірі, легко миються та дезінфікуються.

Матеріал не токсичний і не викликає алергічних реакцій. готова пов'язка пропускає випаровування з боку шкіри і кисень з зовнішнього боку, тобто пов'язка "дихає" що перешкоджає виникненню свербіння і мацерації; пов'язка з

Eurogips Cast

не боїться вологи, тому пацієнт може приймати душ, чому сприяє можливість застосування пов'язки без підкладкової вати, на відміну від традиційної гіпсової пов'язки і аналогічних продуктів.

Eurogips Cast рекомендуються при виготовленні циркуляційних иммобилизирующих пов'язок як заміна гіпсу; лонгет; корсети; об'єднані за в'язки (лонгетної - циркулярні) в сочетынии з напівжорстким иммобилизирующим бинтом Eurogips Softply Cast (Eurogips Cast) за методом фунциональной стабілізації при лікуванні перелоов і синдрому діабетичної стопи.

Характеристики

Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами