Полімерна сітка Eurogips у вигляді рукава 5 см х 45 см

Полімерна сітка Eurogips у вигляді рукава 5 см х 45 см

Розміри: 5 см х 45 см

Продавець:AGORA

4/5  ( 24 оцінок )

600

Немає в наявності

4

Гарантія. 3 місяці Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Полімерні сітки у вигляді рукава для тривалої комфортної іммобілізації кінцівок 5см. х 45см.

Ще один різновид Eurogips каст злив – сплінт-шина. Це синтетична сітка, просочена поліуретановою смолою і упакована в тканинний рукав. Після контакту з водою застигає протягом п'яти хвилин. Моделюється у вигляді шини і прибинтовують до кінцівки бинтом.

Eurogips каст злив - ще один різновид пластикового гіпсу, яка може застосовуватися при лікуванні переломів. Eurogips каст злив - це полімерна пов'язка з товстих синтетичних волокон, просочених поліуретановою смолою, яка застигає протягом декількох хвилин після контакту з водою. Волокна переплетені у вигляді сітки і утворюють готовий панчіх, який одягається на кінцівку. Існують готові типорозміри , окремо на верхню та нижню кінцівки. Під Eurogips каст злив обов'язково одягається товста синтетична прокладка, яка йде з ним у комплекті.

Eurogips каст злив володіє малою вагою, в ньому можна приймати водні процедури, має невелику вартість, пропускає рентгенівські промені. Знімають таку пов'язку легко, перекушуючи комірки сітки кусачками.

З недоліків можна відзначити циркулярне накладення (що робить неможливими перев'язки), а також те, що типорозміри такої пов'язки не враховують індивідуальні особливості. Eurogips каст злив накладається тільки в гумових рукавичках (т. к. прилипає до шкіри) - з цієї ж причини під Eurogips каст злив одягається синтетичний панчіх, який довго не висихає.

Характеристики

Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами