Пластир для детоксикації Kinoki Cleansing Detox Foot Pads

Пластир для детоксикації Kinoki Cleansing Detox Foot Pads

Продавець:Admi-ral

4.2/5  ( 120 оцінок )

197

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пластир для детоксикації Kinoki Cleansing Detox Foot Pads Детоксикаційні пластирі для стоп Kinoki Detox - це антиоксидант, який під час сну максимально допомагає організму людини в процесі відновлення та самоочищення, надає дію на біоенергетичний потік, впливаючи через стопи, а також спонукає функціональні системи організму та імунної системи поступово збільшувати інтенсивність самоочищення і самовідновлення. Основне призначення детоксикаційної пластиру на стопи Kiyome KINOKI Cleansing Detox Foot Pads - це очищення крові і лімфи. Застосовується для профілактики і лікування целюліту, варикозного розширення вен і для допомоги при вирішенні багатьох проблем зі здоров'ям. Для виготовлення пластирів використовується ретельно оторанный сік цілющих дерев, вік яких складає більше 40 років, і екстракти більше 30 рослин. Після того як пластир наклеюється на стопи, що містяться в ньому компоненти, починають витягувати накопичилися в організмі водонерозчинні токсини. Стопи – найважливіша частина людського організму! Згідно теорії традиційної китайської медицини, на стопах розташовано більше 60 активних точок, а також є рефлекторні зони, пов'язані з багатьма внутрішніми органами. У цьому місці проходять важливі канали «цзінло», а також концентруються «шлаки» людського організму. Накопичуючись протягом тривалого часу в організмі людини, токсини перешкоджають нормальному кровообігу і можуть викликати різні захворювання. Застосування пластиру на стопи для виведення токсинів стимулює циркуляцію крові та лімфи в організмі людини. Через рефлекторні зони на стопах, пластир починає поступово «витягати» накопичилися в організмі токсини. Регулярне застосування пластиру на стопи сприяє активному виділенню токсинів з організму, служить для активізації кровообігу і очищенню каналів «цзінло», регулює діяльність залоз внутрішньої секреції, сприяє очищенню шкіри, покращує колір обличчя, усуває шкірну пігментацію. Розміщуючи пластирі в певних точках, Ви можете посилити вплив на той чи інший орган або зону Вашого тіла. Деяким людям достатньо провести один курс лікування – 5 днів. У деяких пластирі на стопи залишаються темними, з яскраво вираженою «витяжкою», можна помітити велику кількість темної і липкої рідини – токсини, навіть після 3-4 курсів. Стан організму залежить від віку людини, забруднення місця його проживання, стану здоров'я та імунітету. Відмітною якістю пластиру Kinoki на стопи є його наочність - ви можете самі спостерігати за процесом виведення токсинів. В процесі очищення спрацьовують природні абсорбційні функції. З організму людини "витягуються" накопичені "вологі токсини", лімфатична рідина. Після використання, на поверхні пластиру, що контактує з шкірою, утворюється буро-коричнева каламутна слиз. Чим довше застосовувати пластир, тим з кожним разом після використання він буде світліше. Що говорить про процес очищення організму.

Основні компоненти:
- Деревне (бамбуковий) оцет – має ранозагоювальну дію, регулює діяльність внутрішніх органів, підсилює виведення токсинів через пори шкіри.
- Турмалін – виділяє інфрачервоні промені і негативно заряджені іони, стимулює кровообіг і видалення токсинів з організму.
- Хітозан – володіє унікальними абсорбційними здібностями, вбирає і виводить з організму токсини.
- Перліт – матеріал вулканічного походження, що містить флавоноїди.
- Глікозиди - сприяє виведенню токсинів і відновлення обміну речовин.
- Чистий кремній – підсилює циркуляцію лікарських речовин.
- Крохмаль - поглинає вологу, що міститься в виводяться з організму токсинів.
- Перилла – антибактерицидний дія.
- Кора акантопанакса шипуватого - стимулюючі дію на центральну нервову систему.
- Эвкоммия в'язолистого - відновлює сили, знижують кров'яний тиск, болезаспокійливий засіб.
- Гуттуиния серцелиста - протизапальну та сечогінну дію.

Властивості пластиру:
- Сприяє поліпшенню кровообігу.
- Активізує діяльність клітин.
- Покращує діяльність органів почуттів, жовчного міхура, шлунка, тонкої і товстої кишки, сечового міхура.
- Позбавляє від втоми і набряків на ногах.
- Сприяє одужанню хворих органів, зміцненню печінки;
- Запобігає можливість появи пухлин.
- Допомагає швидко заснути, покращує якість сну.
- Знімає запалення і сприяє поліпшенню роботи лімфатичної системи.
- Виводить шлаки.
- Підвищує імунітет.
- Допомагає страждаючим запорами, зайвою вагою, з порушеннями нервової системи, курцям, людям,схильним до алкогольної залежності.
Спосіб застосування:
Для найкращого результату, накладайте пластирі перед сном.
Вимити і висушити ноги, розрізати упаковку з пластирами і звільнити їх від прозорої обгортки, з клеїться частини зняти папір, закріпити на клейкій стороні пластир так, щоб до стопі притискати пластир тією стороною, де немає напису, щільно притиснути до стоп обох ніг. Через 8-10 годин зняти пластир, вимити ноги або протерти вологою серветкою. Регулярне використання пластиру посилює ефект.

В состав пластыря на стопы входят только натуральные компоненты, используемые в традиционной китайской медицине. Пластырь не содержит вредных химических веществ. Не является лекарством!
Основные компоненты:
Древесный уксус, Бамбуковый уксус, Хитозан, Докудами, Локатный лист, Витамин С, Овощная клетчатка, Турмалин, Аметист, Обработанный цеолит, Диатомовая земля, Пластинчатый гриб, Грейпфрут, Малина, Лаванда, Кайенский перец, Молочный чертополох, Японский зелёный чай, Корица, Женьшень, Конджак, Мята, Одуванчик, Чёрный боярышник, Фенхель, Лакрица, Алоэ вера, Имбирь, Арника, Декстрин.

Протипоказання: Не використовувати вагітним, годуючим жінкам, жінкам протягом менструального періоду (плюс 3 дні до і після циклу), не рекомендується використовувати дітям, а також не використовувати на відкритих ранах.

Кількість: 10 пластирів (на п'ять застосувань).

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами