Безконтактний термометр ProZone 602 mini Фіолетовий

Безконтактний термометр ProZone 602 mini Фіолетовий

Продавець:MAVOX

4.8/5  ( 132 оцінок )

384

Немає в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Інфрачервоний безконтактний термометр. Призначення – вимірювання температури тіла людини та побутових предметів. Термометр Прозон можна легко виміряти температуру води у ванній або дізнатися чи не занадто гаряча суміш дитячого харчування. Також ви з легкістю зможете виміряти температуру предметів, наприклад, чи холодна підлога, стіна, підвіконня та інше.

ProZone 602 вимірює температуру всього за 1 секунду, робочий діапазон – 0-80 градусів.

Термометр ProZone повністю безпечний, не містить шкідливих речовин, інфрачервоний приймач без лазерного променя – це безпечно навіть для немовлят.

Модель 602-Mini має зменшені розміри, працює на батарейках (2 шт формату ААА – найпоширеніший і найдоступніший формат). Батарейки служать довго, а щоб вони не «сіли» - є функція автоматичного відключення пристрою.

Важливо те, що термометр можна калібрувати (у разі неточних вимірювань). Це дуже просто. Про це докладно вказано в інструкції.

Якщо Ви стежите за динамікою температури тіла, то в пристрої передбачена функція запам'ятовування останніх 32-х вимірювань. Це дуже зручно.

Для зручності використання термометра Прозон передбачено підсвічування та звукові повідомлення (їх можна вимкнути). Пристрій має сигнальне повідомлення, якщо температура тіла вище за норму.

Точність виміру температури тіла людини ±0,2°, предметів від 0,2 до 2°. Шкала розподілу 0.1 °.

Використання даного термометра відрізняється від ртутних класичних. Для отримання достовірних даних щодо температури тіла людини необхідно ознайомитися з інструкцією. Це з тим, що температура різних частинах тіла людини відрізняється.

Характеристики

Зона вимірювання температури
Діапазон вимірювань температури
  • 32-43 ° °C
Кількість збережених вимірювань
  • 20
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами