Смарт-термометр iHealth Thermometer White (NUN4003CN)

Смарт-термометр iHealth Thermometer White (NUN4003CN)

Продавець:TechnoTip

4.9/5  ( 21 оцінок )

1 255

Немає в наявності

10

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Термометр iHealth

Безконтактний термометр iHealth

Термометр iHealth створений для визначення температури тіла. Безконтактне вимірювання проводиться за одну секунду. Термометр оснащений німецьким датчиком Heimann і світлодіодним екраном (LED) для чіткого висновку показань. Удостоєний німецької премії iF Design Award.

Вимірювання температури

Швидкість і чіткість

Щоб провести вимірювання, достатньо навести центр приладу на лоб і натиснути кнопку. Вимірювання проводиться за секунду з точністю аж до 0.1 градуса. Прилад фіксує перевищення температурою тіла допустимих показників 36°C– 37.4°C тобто так званий «жар». Ртутний термометр виробляє вимірювання 5 хвилин і довше, тоді як для застосування термометра від iHealth досить націлити його центр на лоб, натиснути кнопку і почекати одну секунду: точні результати з'являться миттєво. Прилад відразу готовий до повторного використання.

Термодатчик

Точність вимірювання

Вбудований німецький термодатчик Heimann точно розпізнає інфрачервоні промені, на основі чого проводить вимірювання. Протягом секунди після натискання кнопки термометр справить сто вимірів. Завдяки спеціальному алгоритму обробки даних, точність вимірювань гарантована.

Точність ще вище

Діапазон 3 см

Крім термодатчика в прилад вбудовано поліпшені датчики відстані і температури кімнати, а також компенсаційний датчик температури навколишнього середовища. Вони дозволяють в реальному часі відстежити зміни в навколишньому середовищі та максимально знизити їх вплив на вимірювання температури тіла, щоб гарантувати точність результатів. Датчик відстані безперервно контролює відстань від порту збору даних до чола і самостійно припиняє вимірювання при виході з діапазону 3 див.

Безконтактне вимірювання

Температура без помилки

Безконтактний спосіб вимірювання робить прилад ще більш безпечним і гігієнічним. Просто наведіть його на лоб – немає необхідності торкатися до шкіри, тому термометром спокійно може користуватися вся родина. Великий світлодіодний екран показує зміни до 0.1 градуса. Показання підсвічуються, що робить прилад зручніше для літніх людей. Завершивши вимір, прилад почне вібрувати. Безшумна робота робить його придатним для вимірювання температури сплячого хворого. Термометр зручно тримати в руці і стежити за виміром. Спеціально спроектований кут нахилу дозволяє уникнути неправильного спрацювання. Термометр працює на двох батарейках типу ААА, яких вистачить на 3 000 вимірювань.

Характеристики

Діапазон вимірювань температури
  • 32 - 42.9 °C °C
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами