Паста герметик для калоприемников на масляній основі Stomahesive Convatec (Стомагезив, герметизуюча і заживляющая), 60 р.

Паста герметик для калоприемников на масляній основі Stomahesive Convatec (Стомагезив, герметизуюча і заживляющая), 60 р.

Продавець:Med Hub company

4.7/5  ( 1164 оцінок )

350

Немає в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Медична паста "Стомагезив" - чудова новітня розробка британських вчених, яка здійснена на основі ряду клінічних випробувань. Дане медичне засіб дуже необхідно людям з накладеним стомой як засіб, що дозволяє забезпечити герметизацію стиків стомного мішка. Вона відмінно допомагає захистити ніжну чутливу шкіру від впливу вмісту кишечника і сечі, забезпечує ретельним прилягання пластини мішка до черевної стінки. Паста герметик "Стомагезив" містить в своєму складі трикомпонентний гідроколоїдний адгезив, основна дія якого зводиться не тільки до хорошої герметизації стомного мішка, але й для підтримки здоров'я шкіри і загоєнню наявних невеликих ранок. Застосування це кошти вже протягом тридцяти років дозволило значно зменшити кількість пацієнтів, які відчувають великі проблеми з перистомальной шкірою. Паста Стомагезив на масляній основі ефективно запобігає витіканню урини і кишкового вмісту, сприяє загоєнню пошкодженої покриву в тих місцях, де кріпиться пластина, вирівнює рельєф шкіри при наявності западин або рубців. Завдяки своїй текстурі паста м'яко заповнює всі найменші нерівності шкіри, внаслідок чого уриноприемники та калоприймачі тримаються набагато щільніше, менше доставляють незручностей пацієнтам і їх необхідно значно рідше міняти. Мазь "Стомагезив" поставляється у великих упаковках по 60 грам, а зберігати її можна до закінчення терміну придатності. Вона має досить еластичну структуру і слід всім рухам шкіри пацієнта. Вона легка в нанесенні і настільки ж просто знімається. "Стомагезив" пасту купити дуже вигідно і практично, оскільки її вистачає на тривалий час. Як застосовувати пасту на масляній основі Стомагезив для калоприемников. Дуже прикрою неприємністю з якою доводиться стикатися деяким пацієнтам є нетримання калу і втрата контролю за актом дефекації. Дуже часто цей симптом характерний для дитячого віку, але зустрічається і у дорослих, особливо у людей похилого віку. Багато літні люди не можуть утримувати в кишечнику вміст, щоб почекати моменту ходіння в туалет. Для таких людей є спеціальні засоби - калоприймачі. А для того щоб робота калоприемника була ефективною, необхідно постійно використовувати пасту "Стомагезив". Вирішивши використовувати пасту для стоми, невелика її кількість потрібно нанести на шкіру, а другу частину на пластину калоприемника, розрівняти засіб навколо стомного кільця, дати трохи вбратися і вже через хвилину можна закріпити пластину. З метою вирівнювання шкіри спеціальною лопаткою, яка входить до складу мазі, вирівнюють всі шорсткості у околостомной зоні. Щоб звести до мінімуму просочування кишкового вмісту і урини, слід після накладення пластини добре заповнити пастою всі наявні зазори між пластиною і шкірою пацієнта. Використовувати convatec пасту "Стомагезив" можна і в проміжках між носінням калоприемника.

Характеристики

Обсяг/Об'єм
  • 60
Країна реєстрації бренда
  • Великобританія
Країна-виробник
  • Великобританія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами