Електрокардіограф Heaco ECG600G

Електрокардіограф Heaco ECG600G

Продавець:REABILITY

4.8/5  ( 30 оцінок )

28 471

Немає в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Heaco 600G - це сучасний шестиканальний електрокардіограф, що користується популярністю серед провідних кардіологів. Ідеально підходить для використання в клініках з великим потоком пацієнтів.
Відрізняється він зручним семидюймовим кольоровим сенсорним екраном, на якому відображається синхронно 12 відведень. Містить вбудований термопринтер з високою якістю друку, а сучасний цифровий фільтр дозволяє відобразити чітку ЕКГ криву. Даний апарат може записувати до 150 ЕКГ в архів і друкувати без зупинки 90 хвилин при повністю зарядженій батареї, а також зберігати більше 1000 даних пацієнтів, що зручно для аналізу і статистики.

Електрокардіограф 600G включає можливість підключення до стаціонарного комп'ютера і принтера. А по закінченні обстеження кожного пацієнта електрокардіограф Heaco 600G виводить короткий діагноз.
У цьому пристрої є спеціальний порт USB2.0 і програмне забезпечення для передачі електрокардіограм на комп'ютер для подальшої обробки та зберігання в базі даних. Також можливо записувати і відображати 12 ЕКГ-кривих одночасно з комп'ютера і друкувати зареєстровані дані на папір формату А4 за допомогою ПК.

Гарантія 12 місяців

Характеристики

Вага, кг
  • 1.7 кг
Країна-виробник
  • Великобританія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами