Лікувальні пластирі на основі екстракту золотого і червоного женьшеню Greenon Gold Red Ginseng 20 шт

2 відгуки

Код:  151438015

Лікувальні пластирі на основі екстракту золотого і червоного женьшеню Greenon Gold Red Ginseng 20 шт

2 відгуки

Код:  151438015

Продавець:JK.beauty

4.8/5  ( 324 оцінок )

190

165

Немає в наявності

8

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Протизапальні пластирі з червоним женьшенем Gold Red Pad Ginseng Пластир з червоним корейським женьшенем знімає біль, покращує кровообіг, знімає набряклість, покращує обмін речовин, показаний при артрозах, артритах і радикуліті. Червоний корейський женьшень по праву вважається найбільш ефективною формою женьшеню. У ньому міститься багатющу різноманітність поживних речовин і мінералів, корисних для організму і сприяють зміцненню здоров'я. Відомий людству близько 2000 років, корейський женьшень вважається одним з найсильніших адаптогенів і сприяє підвищенню витривалості організму проти будь-яких шкідливих факторів і нормалізації його функцій. протягом багатьох століть східна медицина використовує корінь женьшеню для продовження життя і поліпшення її якості. Червоний корейський женьшень - це не окремий вид, а корінь шестирічного рослини, вирощеного в екологічно чистих умовах і піддалося обробці за особливою методикою, яка сприяє якнайкращому розкриття його лікувального потенціалу. Червоний корейський женьшень в пластирі сприяє зняттю болю і запалення в суглобах, а також допомагає при зняття набряків. Також, завдяки дії червоного женьшеню, посилюється обмін речовин, підвищується загальний тонус організму. Пластир містить екстракт евкаліпта і лікувальних трав, червоного женьшеню. Володіє протизапальною і знеболюючою дією. Наклеюється на суглоби. Зберігати в прохолодному місці. Використовується при - люмбаго - ударах - м'язових затисках - запаленнях, болях після травм - синдромі - розтягненнях - м'язових болях - артритах. Дія пластиру: · поліпшення кровопостачання · нормалізація венозного і лімфатичного струмів · відновлення еластичності шкіри і м'язів · знеболювання, протизапальну та протинабрякову дію · глибоке антиоксидантну дію. Спосіб застосування: Наклейте пластир на хворий суглоб і залиште його на кілька днів (не менше доби). Об'єм: У упаковці 20 штук. Розміри: 90 мм х 130 мм

Характеристики

Країна-виробник
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • ната терен
    Відгук від покупця. Продавець: JK.beauty

    Пластыри понравились, заказываю второй раз. Разочаровала менеджер, принимавшая заказ. Потребовала предоплату, хотя в условиях это не указано. Представилась Мариной. Вместо того, чтобы извиниться за некорректное отображение информации, и исправить свой косяк, она начала словесную перепалку с заказчиком.

    Переваги:
    мягкий противовоспалительный эффект
    Недоліки:
    общение менеджера с заказчиком
  • наталия тер
    Відгук від покупця. Продавець: JK.beauty

    В пачке 20 штук пластырей 9х13 см. Хорошо прилегает к телу, дает очень легкий согревающий еффект. Не печет, не жжет. Имеется небольшой странноватый травяной запах. О терапевтическом эффекте будем говорить после курса лечения.

    Переваги:
    приемлемая цена
    Недоліки:
    отсутствует инструкция применения, не указаны названия лечебных трав (кроме женьшеня и эвкалипа)