AnyCheck (прилад для вимірювання стабільності імплантата)

AnyCheck (прилад для вимірювання стабільності імплантата)

Продавець:med in

4.2/5  ( 15 оцінок )

79 500

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Прилад призначений для вимірювання стабільності імплантата. Вимірює жорсткість контакту альвеолярної кістки з імплантатом за допомогою ударного імпульсу. AnyCheck знижує ризик дезінтеграції імплантату, визначаючи найбільш сприятливий час для протезування.
Характеристики:

  1. AnyCheck простий у використанні завдяки своїй легкій системі управління і невеликого і легкому дизайну корпусу виробу.
  1. Оскільки AnyCheck використовується без зняття формувача ясен, то стабільність імплантату можна безпечно виміряти в будь-який час відразу після його встановлення.
  1. Час вимірювання зменшено до 3 секунд. Найбільшу перевагу отримуємо вимірюючи стабільність декількох імплантатів одночасно. У разі недостатньої остеоінтеграції, робота пристрою автоматично припиняється після двох ударних імпульсів. В інших випадках, кількість ударних імпульсів дорівнює шести.
  1. Метод легкого ударного імпульсу дозволяє безпечно вимірювати стабільність імплантатів (сила ударного імпульсу зменшена на 30% порівняно з продуктом "Р")
  1. Ступінь остеоінтеграції позначається як IST (Initial з-Stability Test) від 30 до 85. (така шкала використовується в продукті "Про").
  1. Дезинтегрированные імплантати можуть бути виявлені на різних стадіях.




Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами