Безконтактний інфрачервоний термометр для дітей Medica-Plus Termo Control 3.0

4 відгуки

Код:  158655337

Безконтактний інфрачервоний термометр для дітей Medica-Plus Termo Control 3.0

4 відгуки

Код:  158655337

Продавець:Kiwi

4.7/5  ( 102 оцінок )

599

Немає в наявності

18

Гарантія. 36 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Безконтактний інфрачервоний термометр Termo control 3.0 від японського виробника, який допоможе отримати результати вимірювань температурного режиму без необхідності тілесного контакту. Вся процедура займає не більше 0,5 - 1 секунда і при цьому гарантований точний результат. Крім того, немає необхідності сидіти нерухомо протягом довгого часу, очікуючи побачити наскільки поділок піднявся ртутний стовпчик на градуснику старого зразка.

Зручний безконтактний termo control 3.0 – представник нового покоління термометрів

Особливо сподобається даний прилад батькам, тому що не потрібно обмежувати в русі хворого малюка, щоб у разі необхідності виміряти температуру його тіла. Сучасний гаджет надає відмінну можливість, практично миттєво отримати відповідь на питання, чи є температура у дитини. Причому це можна зробити навіть коли малюк заснув. Достатньо лише наблизити до дитячого тіла інфрачервоний termo control 3.0 і побачити результат вимірювань. Завдяки високоякісної збірці прилад демонструє мінімальну похибку при вимірюванні температури. У число переваг, якими відрізняється цей сучасний гаджет також є:

· яскравий великий рідкокристалічний дисплей, на якому чітко видно великі цифри, що дозволяє розглянути їх навіть при поганому освітленні у кімнаті в нічний час;

· надання можливості вибору температурної шкали — за Фаренгейтом чи Цельсієм;

· наявність триколірної підсвічування дозволяє відразу визначити наскільки складна ситуація з хворобою: зелений – нормальна, жовтий – підвищений, червона – дуже висока температура.

Японський виробник подбав про абсолютну безпеку пристрою, використовуючи при створенні його тільки гіпоалергенні екологічно чисті матеріали. Пропонований компанією Medica-Plus безконтактний termo control 3.0 має ергономічну форму і його дуже зручно тримати в руці в процесі вимірювання. Купуючи даний прилад можна забути про всі труднощі і незручності, пов'язані з вимірюванням температури у хворого малюка. Ваша дитина більше не буде відчувати дискомфорт, коли вам доводилося утримувати його протягом 5 хвилин.

Характеристики

Зона вимірювання температури
Діапазон вимірювань температури
  • 0-100 °C °C
Точність вимірювання
  • 0.2 °C
Кількість збережених вимірювань
  • 32
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки